GSC Haber Victor Osimhen: "Ameliyat olmam gerekiyor"

Ödem 3 günde geçmez, ben hekimim mantıksız bir argüman bu sunulan durum. Acil ameliyat gerekiyorsa ödeme vs bakılmaz.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Annemin kolu kırıldığında da ödemin geçmesini beklediler. Hastanede yatarken aynı odaya gelen diğer hasta (ki durumu ağır duruyordu, çok ağrısı da vardı) için de ödemin geçmesini beklediler. Acil ameliyatlık durumlar belki vardır ama çoğu durumda ameliyatın en iyi sonucu vermesi için ödemin geçmesi bekleniyor sanırım.

hocamızın taktisyenliğini görelim bakalım

Fener gibi tamamen forvetsiz kalsak buralar ne halde olurdu acaba

Osimhen'in yokluğunda mevkileri alakasız olsa da kesinlikle Singo sağ bek olmalı. Fiziksel olarak geri düşmemeliyiz.

Icardi performans vermez ise forvetsizsin zaten. Sahada yürüyen bir adam forvet sayılmaz bence.
Su an cogu fenerli ve 8jkli icardi kendi takımlarında olsa keşke diyor içten içten ve direkt 11 oynatirlardi bizim çıtamiz cok yüksek o yuzden bu düşüncemiz normal artık osi dönene kadar icardi baris filan formül bulacak hoca ,köprünün çoğunu ge ctik baska oyuncularda çıkmalı sahneye

Osimhensiz yeni oyun planı geliştrmen şart, çünkü Icardi oynadığında aynı osimhn var gibi oynamaya çalışınca olmuyor, Icardiye top atıyon koşmuyor, pres yapmıyor hızlı çıksan çıkamıyor şu an bunları Barış biraz yapsada bu sefer kanatta Barış olmayınca da eksiklik yaşıyoruz. Ben olsam Sallaiyi denerim forvette, o özelliği var güçlü kuvvetli bir denenebilir.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gören de fb ile kafa kafayayız sanar. sanki fb hayatının topunu oynuyor. 7 puan gibi bir fark var, geriye de yanlış hatırlamıyorsam 8 maç var. bir zahmet 1 puan da olsa rakibin önünde bitiriver. kaldı ki bu maçlardan biri de içerde fb maçı. berabere kalsan 7 hafta 7 puan demek fark.

Osimhensiz yeni oyun planı geliştrmen şart, çünkü Icardi oynadığında aynı osimhn var gibi oynamaya çalışınca olmuyor, Icardiye top atıyon koşmuyor, pres yapmıyor hızlı çıksan çıkamıyor şu an bunları Barış biraz yapsada bu sefer kanatta Barış olmayınca da eksiklik yaşıyoruz. Ben olsam Sallaiyi denerim forvette, o özelliği var güçlü kuvvetli bir denenebilir.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yahu adam dört senedir birşey geliştiremiyor.Osimenin olmadığı maçlarda oldu.Okan buruk hiçbirşey geliştiremez.
Takım çıkacak oynayacak işte.
Doğru kadroları çıkarsın doğru değişikliklerle oyuna müdahale etsin başka beklentim yok kendisinden.

gören de fb ile kafa kafayayız sanar. sanki fb hayatının topunu oynuyor. 7 puan gibi bir fark var, geriye de yanlış hatırlamıyorsam 8 maç var. bir zahmet 1 puan da olsa rakibin önünde bitiriver. kaldı ki bu maçlardan biri de içerde fb maçı. berabere kalsan 7 hafta 7 puan demek fark.
fark 4 puan dostum

Ne işi var Nijerya'da? Içine ederim izninin. Ailesi zaten Istanbul'da

Geri
Üst Alt