GSC Haber Victor Osimhen: "Ameliyat olmam gerekiyor"

iyileşmesi 6 hafta o da ameliyat olursa. kapatmış sezonu işe bak. bir de kim karar verdi buna Nijerya'daki doktorlar mı

4 deyince de birini yenilmiş saymış oluyoruz hocam ama

nasıl oluo o
oynanmamış 8 maç var ve fark 4
ifbnin 7 maçı var
işbu müsabakların biri ifb ile içerde
bunun dışındaki infoların hepsi faülden ibaret
oynanmamış maça 3 pt diyip fark 7 demek kalan maçların hepsine skor biçip farkı ona göre lanse etmekten farksız

nasıl oluo o
ifbnin 7 maçı var
oynanmamış maça 3 pt diyip fark 7 demek kalan maçların hepsine skor biçip farkı ona göre lanse etmekten farksız
Napiyorsun üstadım artık gorusemiyoruz

kodumun konate si ya diziyle kol kırdı yavsak herif. sezonu elimize almayız umarım bu sürecte çok ihtiyac vardı.

nasıl oluo o
ifbnin 7 maçı var
Yok hocam size katiliyorum ancak o bakis acısıyla 4 dediğimizde de yenilmiş sayıyoruz.

Osimhen olmadiginda bu kadro boş kume takimi oluyorsa hoca efendiye yol verelim evet çok onemli biri osimhen de. 1 oyuncu hic bir durumda 1 takimin her şeyi olmaz messi prime in dayken bile bu böyleydi.
Kadronun üstün olması Osimhen olmayınca boş küme gibi kalıyor ama.

Ts ve Göz maçlarından 4 puan bile müthiş olur.

Osimhen olmadiginda bu kadro boş kume takimi oluyorsa hoca efendiye yol verelim evet çok onemli biri osimhen de. 1 oyuncu hic bir durumda 1 takimin her şeyi olmaz messi prime in dayken bile bu böyleydi.
Senin oyun planin yokki. Doğaçlama bir oyun oynuyorsun. Deplasmanda 3 pas yapamıyorsun 3. Bölgede. Ben 2 sene önceden söylüyordum bunu. Hala aynı devam ediyor

Ameliyat durumu pazartesi son kontrollerle belli olmayacak mıydı? Pazartesiyi ve resmi açıklamayı bekleyelim yine de. En erken ve güçlü şekilde dönmesi dileğiyle.

Bi maskede koluna yaptıralım oyna Osimhen. Sensiz gücümüz 20ye düşüyor

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt