Adem Bıyık
Parçalı Üye
- 25 Ekim 2019
- 2.578
- 1.960
- 648
iyileşmesi 6 hafta o da ameliyat olursa. kapatmış sezonu işe bak. bir de kim karar verdi buna Nijerya'daki doktorlar mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yiğit efe avarelinin oynadığı her maç beni ümitlendirirFener yener bjkyi. İlk macida sattılar. Bu macida satarlar. Biri yine kırmızı gorur
4 deyince de birini yenilmiş saymış oluyoruz hocam ama
Skrinar oynarYiğit efe avarelinin oynadığı her maç beni ümitlendirir
Napiyorsun üstadım artık gorusemiyoruznasıl oluo o
oynanmamış 8 maç var ve fark 4
ifbnin 7 maçı var
işbu müsabakların biri ifb ile içerde
bunun dışındaki infoların hepsi faülden ibaret
oynanmamış maça 3 pt diyip fark 7 demek kalan maçların hepsine skor biçip farkı ona göre lanse etmekten farksız
Napiyorsun üstadım artık gorusemiyoruz
Bedelli ha nereye gittin ki askerliğe. Hayırlı uğurlu olsuniyiyim üstat askerlik görevimi yapıyordum yeni döndüm sen nasılsın
Bedelli ha nereye gittin ki askerliğe. Hayırlı uğurlu olsun
Yok hocam size katiliyorum ancak o bakis acısıyla 4 dediğimizde de yenilmiş sayıyoruz.nasıl oluo o
oynanmamış 8 maç var ve fark 4
ifbnin 7 maçı var
işbu müsabakların biri ifb ile içerde
bunun dışındaki infoların hepsi faülden ibaret
oynanmamış maça 3 pt diyip fark 7 demek kalan maçların hepsine skor biçip farkı ona göre lanse etmekten farksız
1071 malazgirtSağol heis malazgirtte yaptım
1 maç eksiği ile puan farkı 4 tabirine ne dersiniz sayın hocamYok hocam size katiliyorum ancak o bakis acısıyla 4 dediğimizde de yenilmiş sayıyoruz.
Kadronun üstün olması Osimhen olmayınca boş küme gibi kalıyor ama.
Ts ve Göz maçlarından 4 puan bile müthiş olur.
Deniz Zorlu'yor1 maç eksiği ile puan farkı 4 tabirine ne dersiniz sayın hocam
GSCimbom bizde böyleSitede bukadar cok doktor olduğunu bilmiyordum hem cok doktorumuz var hemde hepsi ortopedi uzmanı spor hekiminden, masallah
Senin oyun planin yokki. Doğaçlama bir oyun oynuyorsun. Deplasmanda 3 pas yapamıyorsun 3. Bölgede. Ben 2 sene önceden söylüyordum bunu. Hala aynı devam ediyorOsimhen olmadiginda bu kadro boş kume takimi oluyorsa hoca efendiye yol verelim evet çok onemli biri osimhen de. 1 oyuncu hic bir durumda 1 takimin her şeyi olmaz messi prime in dayken bile bu böyleydi.
Ee sitede senin gibi herbokolog da çok forumumuzda Halim renktasim sevgilerSitede bukadar cok doktor olduğunu bilmiyordum hem cok doktorumuz var hemde hepsi ortopedi uzmanı spor hekiminden, masallah
Halim bey soyadı gibi kirikci cikikciymisEe sitede senin gibi herbokolog da çok forumumuzda Halim renktasim sevgiler