- 18 Mayıs 2011
- 52.946
- 56.808
- 4.613
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aidiyeti olan oyuncular derbi öncesi belli olacak demistim ,ameliyat olan yunus döndü yakub ve singo piyasada yoklar
Kaan ve berkanda bizde kalamazlar artik
Bazen çok ezbere yazıyorsun haAidiyeti olan oyuncular derbi öncesi belli olacak demistim ,ameliyat olan yunus döndü yakub ve singo piyasada yoklar
Kaan ve berkanda bizde kalamazlar artik
Evet oynamali ,ezbere degil ,aidiyet baska birseyBazen çok ezbere yazıyorsun ha
Adamın bacağı kopsa hala oynamasını beklersin kesin.
Berkan Kaan ve Jakobs'un son durumu nedir bilmiyorum da Singo zaten 1 ay yok.Evet oynamali ,ezbere degil ,aidiyet baska birsey
Jacobs zaten hasan sasin dediği gibi bizle bağımsız koptu
Singo ise bu şekilde 2 maçta bir adelem gitti derse emin ol o da dikiş tutmaz
30 milyon verdik herifi 3 4 lig maçında anca gördük
Yalnız bunlar degil yerli diye extra savunduğum kaan ve berkanda aynı halt onlarda jacobs gibi taraftarın gözünde düştüler
sakatlığının ne olduğu bile belli değil belki sadece dinlendiLemina 11 başlarsa 1 ay sakatlanır 30 gibi çıkıp.
Onsuz kazanmak da kolay değil.
Zor karar
Nerde ceza eyy Yönetim alenen sağlık raporlarına yalancı diyor Halim. Singo kendisi mi adelem gitti demiş yoksa sağlık ekibi mi teşhis koymuş aloooEvet oynamali ,ezbere degil ,aidiyet baska birsey
Jacobs zaten hasan sasin dediği gibi bizle bağımsız koptu
Singo ise bu şekilde 2 maçta bir adelem gitti derse emin ol o da dikiş tutmaz
30 milyon verdik herifi 3 4 lig maçında anca gördük
Yalnız bunlar degil yerli diye extra savunduğum kaan ve berkanda aynı halt onlarda jacobs gibi taraftarın gözünde düştüler
Orta bacakla oynamali dememiş en azİndanBazen çok ezbere yazıyorsun ha
Adamın bacağı kopsa hala oynamasını beklersin kesin.