Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.512
- 1.988
Adele değilde bilekte sıkıntı var sanki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen oyle afrika ve arap görünce tüyler diken diken oluyor ,sevsekte gercek buBunlarin maclari da dertleride bitmiyor, adam akili bir oyuncu aldik onuda her milli macta kaybediyoruz . Bu böyle devam eder, sezon sonu insallah ciddi vir teklif gelirde satariz, yoksa her milli arasi hop kalkip hop oturuyoruz.
3. Bacak devreye girmistirbiraz evvel de normal yürüyor gibiydi
1 günde adami sattilar bu taraftar eğitilmezHaaland veya Mbappe'yi aliriz beyler hic sakatlanmiyor bunlar relax olun, size Osimhen yetmez zaten siz haklisiniz.
Su simarik taraftari gorunce bazen keske tepe taklak gitsek de Ali Lukunku'lar alan bir yonetim gelse kulube diyorum.1 günde adami sattilar bu taraftar eğitilmez
Öyle olmali bu şımarık taraftaraSu simarik taraftari gorunce bazen keske tepe taklak gitsek de Ali Lukunku'lar alan bir yonetim gelse kulube diyorum.
Neyse..
Niye çıkıyorsun madem yav?Lan 2 saat dışarı çıktım olanlara bak ya Allah kahretsin. Nedir son durum?
Penalti atislari var suan, baska bir bilgi yok Istanbul'a dondugunde anca netlesir.Lan 2 saat dışarı çıktım olanlara bak ya Allah kahretsin. Nedir son durum?
Böyle bir tezgaha geleceğimi bilemedimNiye çıkıyorsun madem yav?
Niye admin dışarı çıkamaz mi. Onun gülüp eglenmeye hakkı yok mu. Niye kisitliyorsun adamiNiye çıkıyorsun madem yav?
Ne demek İstanbul kardeşim Yener İnce napıyor Osimhen ile birlikte kampa gönderilmeliydiPenalti atislari var suan, baska bir bilgi yok Istanbul'a dondugunde anca netlesir.
Admir dışarı çıkınca burnumuz b.ktan kurtulmuyor. Eve hapsetmek şart.Niye admin dışarı çıkamaz mi. Onun gülüp eglenmeye hakkı yok mu. Niye kisitliyorsun adami