Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 44.515
- 38.897
- 3.798
Ciddi değildir umarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ciddi değildir umarım.
Umarim derbide olur umarim sende ceza yersinAdele muhtemelen işte en az 1 ay olmaz derbide falan yok yani.
Derbide icardi yerine sahaya çıksında tam olarak benim ceza almamda bir problem yok. Ben derbide olmasın demiyorum ya ayrıca olanı söylüyorum. Singo adeleden 4 hafta falan gitti 1 ay yani 4 ekim jk maçında çikti 5 kasim ajaxda oynadı buda benzer olur.Umarim derbide olur umarim sende ceza yersin
İnşallah 3-4 günlük bişeydirDerbide icardi yerine sahaya çıksında tam olarak benim ceza almamda bir problem yok. Ben derbide olmasın demiyorum ya ayrıca olanı söylüyorum. Singo adeleden 4 hafta falan gitti 1 ay yani 4 ekim jk maçında çikti 5 kasim ajaxda oynadı buda benzer olur.
Boku yedik
Ilerde bitik icardi’yle sezonun gidisatini belirleyecek usg ve fb maclarinda net yeniliriz
Umarim okan baris‘i oynatmayi akil eder. Tabii o da osi‘nin yerini dolduramaz ama icardi‘den her türlü iyidir. ama hic ümidim yok.
Sanirim gercekten o sene bu sene
Osimhen yerine koyacak adam mı olur ya. Bazen neyi eleştirdiğimizin farkında değiliz. Real’de Mbappe yerine koyulacak adam var mı? City’de Halland, Arsenal’de Gyökeres, Bayern’de Kane yerine?Osimhen'in sakatlanmasi beni korkutmuyor. Beni korkutan Icardi'nin berbat hali. Yani Osi'nin yerine koyacak adam yok.