Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 83.426
- 95.765
- 5.263
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1) Dunya Kupası oncesi lig maçlarında motivasyonunu kaybetmez.
2) Hazirlik maçlarında kasip sakatlanmaz.
3) Dunya Kupasında sakatlanmaz.
4) Yazin dinlenip kampa zamanında katılır.
Şubiraz evvel de normal yürüyor gibiydi
Abi satalım Osi'yi ya bırakın. 130 fln verirler umarım da biz ligde yine bir şekilde şamp oluruz birilerini alırız.
Sakin kafayla okuduğumda bu yorumlar için en hafif tabirle ahmaklık ettiğimi söyleyebilirim. Osi'yi seviyorum saygı da duyuyorum, saçmalamışım.100+ rakama satılsın taraftarıyım. Üzgünüm ama Afrika kupası şusu busu istemiyorum yapacak bir şey yok
Valla renktas ben de inaniyorum. Hatta kazimcan neden kaldi falan diyorduk burada. Ligde oynar iste. Artik kutucu mu prime acacak yusuf mu bilemem ama acayip ihtiyac var. Umalim da osimhende bir sey yoktur.Biz ayni senaryo’yu gecen sezon aralik ayinda yasadik rotasyon yapmadigimiz icin
Bu sezon ise milli maclar daha fazla oldugu icin ekim ayinda sakatliklar basladi
Kadro’nun tamamini kullanmak zorundayiz
Bunun farkina varmadan cift kulvari birlikte götürmek cok zor
Berkan,kaan ayhan ve ahmet kutucu gibi oyunculari kocaeli genclerbirligi eyuspor’a karsi oynadigin maclarda kullanmak zorundasin
Oynamayan veya az süre alan adamlarin takima ayak uydurmalari icin mac ritimi kazanmalari gerekiyor ama oynamayan oyuncu’yu trabzon macinda son dakikalarda oyuna atiyoruz ve performans bekliyoruz
Okan hoca’nin senelerdir benim icin tek eksi yazan konu rotasyon konusu
Bu sezon iyi basladi basaksehir ve alanya maclarinda cl öncesi rotasyon yapti ama bjk ve kocaeli maclarda cl sonrasi yapmadigi icin de sayisal olarak eksik kalmaya basliyoruz
Bir cözüm bulmak zorunda ve bulacagina da inaniyorum
Seni Recep kandırdı. Sen Kader mahkumusunSakin kafayla okuduğumda bu yorumlar için en hafif tabirle ahmaklık ettiğimi söyleyebilirim. Osi'yi seviyorum saygı da duyuyorum, saçmalamışım.![]()
Doktor musun Cafer ya 20den az çıksın diye totem mi yapıyorsunYürüyüp yürümemesinin hiçbir önemi yok ya zorladı ve adele gitti başka türlü çıkmaz şu maçtan
En iyi ihtimalle 20 gün olmaz.
Umarım yanılırım ama şu maçtan anca ciddi sebepten çıkar osi tanıyoruzDoktor musun Cafer ya 20den az çıksın diye totem mi yapıyorsun
Aslında tam tersi öyle bir adam. Vücudunu iyi tanıyan ağrısı olursa veya yorulduğunda çıkmak isteyen biri Osimhen bizle oynadığı maçlarda bunu çokça gördük. Tabi milli takımda aynı mıdır? Bilemiyorum.Umarım yanılırım ama şu maçtan anca ciddi sebepten çıkar osi tanıyoruz
Yani hafif ağrı hissettim kendimi riske etmiyim diyecek bir adam değil