GSC Haber Victor Osimhen Sakatlanarak Oyundan Çıktı

Osimhen'in sakatlanmasi beni korkutmuyor. Beni korkutan Icardi'nin berbat hali. Yani Osi'nin yerine koyacak adam yok.

Umarim derbide olur umarim sende ceza yersin
Derbide icardi yerine sahaya çıksında tam olarak benim ceza almamda bir problem yok. Ben derbide olmasın demiyorum ya ayrıca olanı söylüyorum. Singo adeleden 4 hafta falan gitti 1 ay yani 4 ekim jk maçında çikti 5 kasim ajaxda oynadı buda benzer olur.

Derbide icardi yerine sahaya çıksında tam olarak benim ceza almamda bir problem yok. Ben derbide olmasın demiyorum ya ayrıca olanı söylüyorum. Singo adeleden 4 hafta falan gitti 1 ay yani 4 ekim jk maçında çikti 5 kasim ajaxda oynadı buda benzer olur.
İnşallah 3-4 günlük bişeydir

DK'sinda izlemek icin macina gidecektim kralin. Yazik oldu be.

Boku yedik

Ilerde bitik icardi’yle sezonun gidisatini belirleyecek usg ve fb maclarinda net yeniliriz

Umarim okan baris‘i oynatmayi akil eder. Tabii o da osi‘nin yerini dolduramaz ama icardi‘den her türlü iyidir. ama hic ümidim yok.

Sanirim gercekten o sene bu sene

Boku yedik

Ilerde bitik icardi’yle sezonun gidisatini belirleyecek usg ve fb maclarinda net yeniliriz

Umarim okan baris‘i oynatmayi akil eder. Tabii o da osi‘nin yerini dolduramaz ama icardi‘den her türlü iyidir. ama hic ümidim yok.

Sanirim gercekten o sene bu sene

Fenerbahçeliler şimdiden şampiyonluk kutlamalarına çıksın.

Osimhenin sakatlığı inşallah ciddi değildir ve febe maçına çıkar umarım eğer çıkmazsa kahrolurum ve icardi maça çıkacağı için daha fazla üzülürüm. Çünkü bu
Icardi ile maça çıkmak 10 kişi ile çıkmaktan bile daha kotu

@Yener ince

G55uzN2WEAAi4Vs.webp

Bu sezon bitti. Önümüze bakalım. 2026-2027 sezonu başlığı açılsın.

Osimhen'in sakatlanmasi beni korkutmuyor. Beni korkutan Icardi'nin berbat hali. Yani Osi'nin yerine koyacak adam yok.
Osimhen yerine koyacak adam mı olur ya. Bazen neyi eleştirdiğimizin farkında değiliz. Real’de Mbappe yerine koyulacak adam var mı? City’de Halland, Arsenal’de Gyökeres, Bayern’de Kane yerine?

Bu adamlardan zaten Dünya’da 1 tane var. Yedekleyemezsin.

Bir dalika bile kaybetmeden tedavisine başlamalı. Denk gele gele Nijerya milliyetçisine denk geldik anasını satayım o depar ne? Ne gerek var?

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt