Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 78.323
- 68.563
- 5.003
Sekiyordu. Maçı izlerken gördümGayet manken gibi yuruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sekiyordu. Maçı izlerken gördümGayet manken gibi yuruyor
Sakat osimhen mi faydalı olur güncel icardi miBir bakiyorsun osimhenin hicbirseyi yok. Gençler macinda oynuyor
Osimhen dünya kupasında olsun da istiyor insan doğal olarakBu Nijerya elensin. Bu maçı alırlarsa mart ayında 1 hafta sürecek yeni bir playoff varmış 6 takımlı. Osimhen ona da gidecek bu maçı alırlarsa.
Osimhen tek bacakla bile daha yararlı olur. Adam Perşembe gelecekmis. Birden kaptan yaptilar bunu. Torreira yi kaptan yapin ulanSakat osimhen mi faydalı olur güncel icardi mi
Ceylanda sekiyor olabilirSekiyordu. Maçı izlerken gördüm
EyvahhhSekiyordu. Maçı izlerken gördüm
Yok birakma sen.Dun Kaan'da sakatlandi bugun de Abdulkerim sakatlanmis, gorende sadece Osimhen sakatlaniyor bu dunyada zannedecek.
Su konudaki bazi yorumlari okuyunca insan forumu birakasi geliyor harbiden. Akil sagligi iyi olmayanlar etrafi da hasta etmeye basliyor.
Osisiz beraberlik bile olmazsakatlığının ciddi olmama ihtimali yok bu arada ayağı kopana kadar oynar çünkü o boktan milli takımı için
fb maçına falan yetişmesi imkansız muhtemelen kazanacağımız maçı en iyi ihtimalle berabere bitiricez şimdi

Bir şekilde atlatması lazım hocanın bu durumu sakatlar iyileşene kadar. Dedik okadar yedek kadro kısıtlı diye.sakatlığının ciddi olmama ihtimali yok bu arada ayağı kopana kadar oynar çünkü o boktan milli takımı için
fb maçına falan yetişmesi imkansız muhtemelen kazanacağımız maçı en iyi ihtimalle berabere bitiricez şimdi
Antremanda sakatlanmış. İlk defa mi antrenmanda sakatlık görüyorsunEsas ben berkani tebrik ederim 6 aydır duz yolda yürüyerek sakatlanmayi becerdigi icin![]()
Foruma bir kac ugramayinca beynim rahatliyor, o derece .Yok birakma sen.
Recebi gördüm milleti yine fişeklediForuma bir kac ugramayinca beynim rahatliyor, o derece .