GSC Haber Victor Osimhen Sakatlanarak Oyundan Çıktı

Osimhen yerine koyacak adam mı olur ya. Bazen neyi eleştirdiğimizin farkında değiliz. Real’de Mbappe yerine koyulacak adam var mı? City’de Halland, Arsenal’de Gyökeres, Bayern’de Kane yerine?

Bu adamlardan zaten Dünya’da 1 tane var. Yedekleyemezsin.
Yani ne diyeyim bilemiyorum ki. YAzdigimdan bunu cikarman uzdu.

ADam gibi santrfor oynayacak oyuncu yok Osi yokken diyorum. Icardi'nin fizik kalite yerlerde.

fb'de mesela En-Nesyri kalitesiz ama fizigi yerinde en azindan. Duran var, o da pozsiyonu bir sekilde doldurur.

Icardi ise bitiricilik disinda hicbir sey yapamiyor su anki haliyle. Onu diyorum. Diger 2 herif kosup, pres yapabilecek durumdayken bizim Icardi oyle sallana sallana dolaniyor cunku vucut gitmiyor.

Osimhen gibi performans verecek oyuncu demedim, santrofr bolgesini dolduracak adam demek istedim.

Geçenki milli maç olayının benzeri herşey, buraya gelince net resim ortata çıkar. Birşey yok demişlerdi, o zamanda 1 ayda dönmüştü, üstelik bjk maçı dahil uzun sürede sakınarak koşamadan oynamıştı. Umarım en iyi habeti alırız ama minimum 1 ay yok gibi düşünmek lazım. Biz iyileştitiyoruz adam tam en iyi formuna ulaşıyor sonra milli takımda yine sakatlanıyor ne demek lazım buna.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamı her seferinde kız yolluyoruz dul geliyor. Ben böyle Allahın belası bir MT görmedim.

Birisi bize büyü filan mı yaptı arkadaş bu nedir? Eğer 1 ay bile yoksa inanılmaz taklaya geldik. Çok zor bir periyot var önümüzde union ve derbi çok çok önemli çok kötü oldu. Tamam osimhen'in yeri yedekteki adamla dolmaz ama sen icardi gibi nasıl döneceği mechul biri varken bir forvet almazsan, yine kanat, orta saha ve stoper hattına takviye yapmazsan, 4 yabancıyı boşta bırakıp kadrom yeterli, kadro kurmakta zorlanıyorum dersen, şimdi en büyük suç okan hoca senindir, hiç kusura bakma. Taraftar bunları hep dile getirdi ama umursamadın her zamanki dalgacı tavrınla gülüyordun, sana kalsa lemina' yıda almayacaktın, hatta ilkay'ıda şimdi çözümü sen bul bakalım. Umarım bu kadar maliyetli kadroyla fbye şampiyonluk vermezsin.

Bizim sakatlık dönemi genelde eylül-ekim aylarında olurdu. Bu dönemde adale sakatlığı hiç normal değil. Bu yıl muhtemelen sezon başı kampında farklı bir yükleme yapıldı. Oyuncular normalde sezona hazır başlamaz. Ekim sonu, kasım başı gibi form tutmaya başlardı. Devre sonunu getirirdi. Benzer şekilde ikinci dönem başı formsuz başlar, sezon sonuna doğru formun zirvesine çıkardı. Bu sene erken form tuttuk, bunun sancıları değildir umarım

Forvet konusunda yanılıyorsunuz. Osimhen icardi varken en fazla genç kontenjanindan bir çocuk alinabilirdi almadilar. Sizin de derdiniz yedek biri değil yedeğin bile A takım seviyesinde olması. Yoksa ekoti cikoti diye birini alsak ohh be yedegimiz var n'olacak ya diyemeyecektiniz yine elestirecektiniz.

Diğer mevkilerdeki yapılanmada haklisinjz ama forvette Max dediğim gibi genç birini alabilirlerdi almadılar öyle hayalini kurduğunuz fifa kadrolari gibi olamayiz o rüyalardan uyanın

Bizim sakatlık dönemi genelde eylül-ekim aylarında olurdu. Bu dönemde adale sakatlığı hiç normal değil. Bu yıl muhtemelen sezon başı kampında farklı bir yükleme yapıldı. Oyuncular normalde sezona hazır başlamaz. Ekim sonu, kasım başı gibi form tutmaya başlardı. Devre sonunu getirirdi. Benzer şekilde ikinci dönem başı formsuz başlar, sezon sonuna doğru formun zirvesine çıkardı. Bu sene erken form tuttuk, bunun sancıları değildir umarım
CL yüzünden olabilir. Bu sene de başarısız olmamayı göze alamadı Okan da tüm camia gibi.

Soyunuzu sopunuzu voodoolayayım bıktık be kardeşim.

Daha ilk devre olmadan 3 kez milli ara olan bir lig ömrü hayatımda görmedim , bu yetmezmiş gibi ocakta afrika kupası sonrasında Dünya kupası var lig devam ediyor şampiyonlar ligi var t kupası başlıyor şaka gibi yemin ediyorum lanet olsun Şampiyonlar liginde bize ilk 8 hayali kurduran belkide gol kralı olacak adamı kullanamıyoruz delirecem vala

Forvet hattında

Osimhen ve İcardi varken üzerine de Barış o bölgede oynayabiliyorken 3. Forvet almak mantıklı değildi.

Bence planlamadaki asıl hata, kanat ve bek rotasyonu denkleminde yapıldı.

Sallai önde verimsizken ve beke çekilmişken, Yunus, Sane ve Barış dışında takımda kanat orjini olan başka bir ismin olmaması planlamadaki hata.

Yunus’un sakatlığında geçen sene ne kadar zorlandığımız ve Osimhen’in sürüklemesi olmasa ligde çok sıkıntı yaşayacağımız evreyi onun sayesinde geçirdiğimiz belliyken hemde, bu sene Afrika kupası, dünya kupası elemeleri milli takım mesaisinin üzerine CL yıpratıcılığı ile Osimhen’in olası sakatlık ve yokluk durumu da hesaba katılarak kanat bölgesinde güçlü alternatif alınmalıydı.

Barış’ın forvet, Yunus’un formssuz ya da cezalı, Sane’nin adaptasyon süreci gibi durumlar da hesaba katılabilirdi.

Şu an tek şansımız açıkçası Sane’nin ligde de sorumluluk alması ve İlkay’ın bir an önce dönerek takımın beyni olması.

Aksi halde Osimhen’in yokluğunu tolere etmek kolay olmayacak.

Umarım o da çabuk döner ve formda döner.

Forvet hattında

Osimhen ve İcardi varken üzerine de Barış o bölgede oynayabiliyorken 3. Forvet almak mantıklı değildi.

Bence planlamadaki asıl hata, kanat ve bek rotasyonu denkleminde yapıldı.

Sallai önde verimsizken ve beke çekilmişken, Yunus, Sane ve Barış dışında takımda kanat orjini olan başka bir ismin olmaması planlamadaki hata.

Yunus’un sakatlığında geçen sene ne kadar zorlandığımız ve Osimhen’in sürüklemesi olmasa ligde çok sıkıntı yaşayacağımız evreyi onun sayesinde geçirdiğimiz belliyken hemde, bu sene Afrika kupası, dünya kupası elemeleri milli takım mesaisinin üzerine CL yıpratıcılığı ile Osimhen’in olası sakatlık ve yokluk durumu da hesaba katılarak kanat bölgesinde güçlü alternatif alınmalıydı.

Barış’ın forvet, Yunus’un formssuz ya da cezalı, Sane’nin adaptasyon süreci gibi durumlar da hesaba katılabilirdi.

Şu an tek şansımız açıkçası Sane’nin ligde de sorumluluk alması ekstra ve İlkay’ın bir an önce dönerek takımın beyni olması.

Aksi halde Osimhen’in yokluğunu tolere etmek kolay olmayacak.

Umarım o da çabuk döner ve formda döner.
Bravo üstad net tespit.

Max 3 hafta en iyi ihtimal 10 gün olabilirmiş eğer adele ise diye haberler gördüm. 1 derece ise 10 gün max kanama/yırtık varsa 3 hafta imiş

Fb maçına sahada olur inş.Daha kötüsünü düşünmek istemiyorum.

bonservisinin yarısını ödeyin lan @nigeriafootballfederation

Geri
Üst Alt