Tarık Erkır
10 Numara!
- 29 Ağustos 2009
- 10.771
- 3.477
- 1.778
Osi ts maçını kaçıracak ama sonraki maça yetişecek bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görmeyenler için alıntılıyorum.Maçı direk kapattım valla çok da hastaydım
Sakatlandığı pozisyonda zaten direk kırıldı demiştim talihsiz bir sakatlık
Osimhenin yağ oranı çok düşük ince zarif bir adam
Ameliyat olması demek kırığın deplase olduğu anlamına gelir olsun daha kolay iyileşir bence en fazla iki hafta kaçırır alçıyla oynar eğer isterse
Ameliyatsız iyileşme var mı ona bakacaklar sanırım. Benim küçükken kolum kırıldığında kırık düzeltilmiş ve alçı yapılmıştı ama 1 hafta dikkatli kontrol edin parmaklarda morarma vb. olursa hemen gelin ameliyat olması gerekecek denmişti mesela. O tarz bir şey olabilir.Bu 3-4 gün bekleme mevzusu ameliyatsız idare edebiliriz mi sezon sonuna kadar, bu açıdan mı acaba
Ön kol olduğu için alçı yada atel ile oynama ihtimali yok dedi bazı haberciler ama @Melih Peker doktorumuz onlardan daha güvenilir umarım onun dediği gibi çabucak döner.Görmeyenler için alıntılıyorum.
Geçmiş olsun ağabey acil şifalarMaçı direk kapattım valla çok da hastaydım
Sakatlandığı pozisyonda zaten direk kırıldı demiştim talihsiz bir sakatlık
Osimhenin yağ oranı çok düşük ince zarif bir adam
Ameliyat olması demek kırığın deplase olduğu anlamına gelir olsun daha kolay iyileşir bence en fazla iki hafta kaçırır alçıyla oynar eğer isterse
Sizin gibi medyayı![]()
Ben bu kadar kolay olacağını sanmıyorum. Bence resmi açıklamayı beklemek daha doğru olacaktır özellikle Osimhen için pazartesi beklenmeli gibi. Umarım bu haberler doğrudur tabi. Güçlü şekilde milli aradan sonra geri dönerler.
serhan Türk içlerindeki en güvenilir adam malum bu sene pek yanılmadı ve yönetimede yakın biri
Barışa da 3-4 kez sert daldıkonate macta osimheni ve langi bu hale getiren adam, ustune sonlara dogru icardiyi de itti panolara dogru. umarim geberirsin karaktersiz kahpe kopek
İlk maçta yerlerde sürünüyordu kahpenin evladı. İnşallah bu adiler Rams Park'a gelir gelecek sezon. 90 dakika zorbalamak lazım acımadan.konate macta osimheni ve langi bu hale getiren adam, ustune sonlara dogru icardiyi de itti panolara dogru. umarim geberirsin karaktersiz kahpe kopek