GSC Haber Victor Osimhen ve Noa Lang'ın Sağlık Raporu Açıklandı

Bu 3-4 gün bekleme mevzusu ameliyatsız idare edebiliriz mi sezon sonuna kadar, bu açıdan mı acaba

Maçı direk kapattım valla çok da hastaydım
Sakatlandığı pozisyonda zaten direk kırıldı demiştim talihsiz bir sakatlık
Osimhenin yağ oranı çok düşük ince zarif bir adam

Ameliyat olması demek kırığın deplase olduğu anlamına gelir olsun daha kolay iyileşir bence en fazla iki hafta kaçırır alçıyla oynar eğer isterse
Görmeyenler için alıntılıyorum.

Bu 3-4 gün bekleme mevzusu ameliyatsız idare edebiliriz mi sezon sonuna kadar, bu açıdan mı acaba
Ameliyatsız iyileşme var mı ona bakacaklar sanırım. Benim küçükken kolum kırıldığında kırık düzeltilmiş ve alçı yapılmıştı ama 1 hafta dikkatli kontrol edin parmaklarda morarma vb. olursa hemen gelin ameliyat olması gerekecek denmişti mesela. O tarz bir şey olabilir.

Zaten doktor da yazmış..
Sözlükte de birisi yazmış. Ameliyat olmamış ve 1.5 ay alçıyla durduktan sonra ameliyat olmuş. 2 hafta sonra da halı sahada maç yapmış.
Yani direkt ameliyat olsa daha iyi gibi

Sizin gibi medyayı
Tali Girsin GIF

Maçı direk kapattım valla çok da hastaydım
Sakatlandığı pozisyonda zaten direk kırıldı demiştim talihsiz bir sakatlık
Osimhenin yağ oranı çok düşük ince zarif bir adam

Ameliyat olması demek kırığın deplase olduğu anlamına gelir olsun daha kolay iyileşir bence en fazla iki hafta kaçırır alçıyla oynar eğer isterse
Geçmiş olsun ağabey acil şifalar
Bilgilendirme için de teşekkür ederiz

Ben bu kadar kolay olacağını sanmıyorum. Bence resmi açıklamayı beklemek daha doğru olacaktır özellikle Osimhen için pazartesi beklenmeli gibi. Umarım bu haberler doğrudur tabi. Güçlü şekilde milli aradan sonra geri dönerler.

Ben bu kadar kolay olacağını sanmıyorum. Bence resmi açıklamayı beklemek daha doğru olacaktır özellikle Osimhen için pazartesi beklenmeli gibi. Umarım bu haberler doğrudur tabi. Güçlü şekilde milli aradan sonra geri dönerler.

serhan Türk içlerindeki en güvenilir adam malum bu sene pek yanılmadı ve yönetimede yakın biri

kadir cetincalinin hala burda paylasilmasi gercekten komik birsey

Kadir alkollü falan olabilir ayık olsada zaten ciddiye alınacak bi tip değil

Duymak istediklerimizi söylediklerinden dolayı değil ama Oğuz Altay ve Serhan Türk daha yakın yönetime. Boşa sallayacaklarını sanmıyorum.

Mantıken gerçektende koruyucu aletlerle oynarlar örnekleri çok. 2010 yılında Drogba ameliyatlı olmasına rağmen 11 gün sonra oynamış

Hani hedefsiz maçlar olsa içerde Eyüple oynayacak olsan oynatma ama şu durumda oynarlar.

konate macta osimheni ve langi bu hale getiren adam, ustune sonlara dogru icardiyi de itti panolara dogru. umarim geberirsin karaktersiz kahpe kopek
İlk maçta yerlerde sürünüyordu kahpenin evladı. İnşallah bu adiler Rams Park'a gelir gelecek sezon. 90 dakika zorbalamak lazım acımadan.

Geri
Üst Alt