vincenzo montella

Kötüydük ama açıkçası umurumda değil. İşi gördük gerisi beni ilgilendirmiyor

Sanırım hem Avrupa hem Dünya Kupasına götüren ilk hocamız oldu.

Başarılar hocam dünya kupasında da

geçen sözlükte bi yoruma denk gelmiştim.

hepsini hatırlamıyorum ama Okan ve Montella için yazılmıştı. bu başarıları küçümseyenler hayatlarında neyi başarmışlar çok merak ediyorum diyordu

bende bunu çok sorgularım. eleştirenlere bir şey demiyorum ama küçümseyenler komik geliyor bana

Herkes kendi capinda teknik direktör sosyal medya da

Biraz saygi duymayi ögrenin

Basarili insanlarin hakkini teslim edin

Tek eksiği şu 4-6-0 belası ama adama da kızamıyorum veysel cihan gibi bile forvet yok anasını satayım ülkede.

geçen sözlükte bi yoruma denk gelmiştim.

hepsini hatırlamıyorum ama Okan ve Montella için yazılmıştı. bu başarıları küçümseyenler hayatlarında neyi başarmışlar çok merak ediyorum diyordu

bende bunu çok sorgularım. eleştirenlere bir şey demiyorum ama küçümseyenler komik geliyor bana

katılıyorum, sorun bu zaten. "ben olsam ben de yapardım" gördüğüm en gerizekalı küçümseme şekli

Vincenzo Montella, A Millî Takımımızı hem Avrupa Şampiyonası’na hem de Dünya Kupası’na götüren ilk yabancı teknik direktör oldu.

1774990833770.webp

Tebriği fazlasıyla hakediyor ama inanılmaz sansli olduğu da gercek ,dünya kupasında da kek gibi gruba dustu :)

herifçioğlu 10 numara müptelası olmadan o kadar güzel savunma yaptırıyor ki takımı geriden kurup ilerde gönül eğlendirmeyle uğraşıyor. bugün orkun'un gönlü olsun diye arda'yı bitirdi ama slovakya savunmasını elek eden kosova hücumu 1-2 pozisyon harici uğurcan'a zorlayacak kadar bile pozisyona giremedi. akıllı adam, hiçbir yerde tutunamasa bile bizim ülkede aç kalmaz.

tebrik ederiz.

bu arada bu adamın alameti denk veya düşük takımları yenebilmesi.

önceden büyüklere sürpriz yapar ama denk ya da alt takımlara kaybedilen puanlarla gidemezdik montella büyük maç alamıyor ama bu tarz maçları alıyor.

şanslı olarak hakan, arda ve kenan gibi üç tane world class seviye topçu da onun dönemine denk geldi, dünya kupasında da çeyrek final bekliyorum.

3-5 çok üstün düzey oyuncu var dşye kadro çok abartılıyor

stoper ve santrafor rotasyonunu kimse takımında istemez mesela

Geri
Üst Alt