- 3 Haziran 2015
- 56.742
- 65.878
- 4.143
Gidin bakın bir de Farioli Porto‘da neler yapiyormus..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz göndermedikten sonra gideceğini sanmıyorum yaİtalya salça olur dk dan sonra
Yaw olm adamlar zaten uzundu değişikliklerle iyice uzadılar ve uzun topa döndülerOyuncu değişikliklerini hiç begenmedim
Golü yesen napacan nasıl cevirecen maciYaw olm adamlar zaten uzundu değişikliklerle iyice uzadılar ve uzun topa döndüler
Sende ozan apo harici hava topuna çıkacak adam bile yoktu değişikliklerden sonra mert ozan apo salih deniz barış kenan menan uzattı işte takımı
Bizim ceza sahasına sürekli top şişiriyolar ve karşılayacak 2 tane topçumuz var (onlarda eh işte)Golü yesen napacan nasıl cevirecen maci
Abicim Kenan yıldızı çıkaran adamı her türlü elestiririmBizim ceza sahasına sürekli top şişiriyolar ve karşılayacak 2 tane topçumuz var (onlarda eh işte)
Yazsana bana bi 5 değişiklik oyunu gördün üstelik
SjjshshshshhshshshhshsAbicim Kenan yıldızı çıkaran adamı her türlü elestiririm
Uğurcan olmasaydı görürdüm ben seni
Başarıya bok atma işi bıktırdı artık yaw.hala yok kura şansı yok ballı bilmemne
2022 elemelerinde şu 2-0 öne geçilip kazanılamayan 2 maç kazanılsa direkt gidiyorduk, adam bizden küçük takımlara karşı hata yapmıyor işte
geçiniz o yüzden
Ekli dosyayı görüntüle 319357
Benimde en büyük endişem bu. Dünya kupası sonrası için ciddi bir teklif yaparlarsa kabul etmek zorunda kalabilir, sonuçta adamın kendi ülkesi.İtalya salça olur dk dan sonra
Polyanna modunu açsın herkes Sami hakliKuntzlu takımı çok çabuk unutmuşsunuz. Simariklik desen değil başarıya doyma desen değil sizinki. Siz kafayı bok atmayla bozmussunuz. Hayattaki tek motivasyon kaynağı bu olanlar var. Dışardan baya bi üzücü gözüküyor
Polyanna modunu açsın herkes Sami hakli
Bu kafayla gidersek Dünya kupasinda üzülürüz. Şu forvet işini düzeltsin. Oyuncu degisiklerinde sacmalamasin başarılı oluruzsami tabiki hakli uzulelim mi dogu
Vay be yine düşmanlık haOkan Hoca ile Montella'ya sallayanların(eleştirenlere değil sözüm) aynı kişiler olması manidar.