vincenzo montella

Önce milli takımı a ligine çıkardı, simdide 24 yıl sonra dünya kupası vizesi aldırdı. Yazılıp çizildiği kadar kolay olsaydı 24 yıl beklemezdik bunun için.

Helal olsun montella. Umarım uzun yillar milli takimimizin basinda kalir.

V2515 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bjkli yalamaları
Ve bjkli yalamaların yalamalarını tarumar etti canım hocam
Türk futbolunun en iyisi

bu arada bu adamın alameti denk veya düşük takımları yenebilmesi.

önceden büyüklere sürpriz yapar ama denk ya da alt takımlara kaybedilen puanlarla gidemezdik montella büyük maç alamıyor ama bu tarz maçları alıyor.

şanslı olarak hakan, arda ve kenan gibi üç tane world class seviye topçu da onun dönemine denk geldi, dünya kupasında da çeyrek final bekliyorum.

İzninle bi de oraya Uğurcan'ı ekliyorum admirim. Uğurcan bu sene bir nevi Buffon gibi oynuyor.

Samet yüzünden falan kızıyoruz da her teknik direktörün ne olursa olsun mutlaka güvendiği minimum bir yancı elemanı vardır.

Çok net başarılı adam, aksini iddia etmek gereksiz. 2 turnuva artarda katılıyor adam, bunların birisi 24 yıldır hasret kaldığımız Dünya kupası.

Bu tarz maçlarda oyun değil sonuç önemlidir. Sonucu da aldık 24 yıl sonra tekrar DK'dayız tebrikler hocam.

Kısmetli 1 herif. Kolay kura ve yükselen kontenjana denk geldi

iyi 1 turnuva sonrası italyanın tepe takımlarından birinde izleriz kendisini

Sonunda DK‘ya da soktu

Ama yerli hoca lobisi illaki elestirecek birsey bulur

Bütün yerli hocalari donunda sallar

Montella ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Maçın uzama ihtimali varken en kilit oyuncuları çıkarıp büyük risk alıyor.
Romanya maçında da aynısını yapmıştı. Rakip bir gol atsa, sahada maçı çevirecek oyuncu yok.
Dünya Kupası'nda böyle yaparsa yanarız. Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar...

Adam başardı. Önce Avrupa Şampiyonası şimdi Dünya Kupası. Teşekkürler Montella.

Yanlış tercihler, forvetsizlik, sıkıcı oyunlar hepsi geride kaldı.

Oyuncular ve Montella'yı tebrik ederim. İnşallah Euro 2024 gibi Dünya kupasına da renk katarız.

Oyuncu değişikliklerini hiç begenmedim

Tek eksiği şu 4-6-0 belası ama adama da kızamıyorum veysel cihan gibi bile forvet yok anasını satayım ülkede.
Bu sistemde oynuyorsan sf var gibi oynamak aptallık. İlerde çok hızlı çoğalman lazım onu oturtamadık henüz onu yapabilirse sf falan aramayız zaten arasak da yok

Geri
Üst Alt