vincenzo montella

Gidin bakın bir de Farioli Porto‘da neler yapiyormus..

Oyuncu değişikliklerini hiç begenmedim
Yaw olm adamlar zaten uzundu değişikliklerle iyice uzadılar ve uzun topa döndüler

Sende ozan apo harici hava topuna çıkacak adam bile yoktu değişikliklerden sonra mert ozan apo salih deniz barış kenan menan uzattı işte takımı

hala yok kura şansı yok ballı bilmemne

2022 elemelerinde şu 2-0 öne geçilip kazanılamayan 2 maç kazanılsa direkt gidiyorduk, adam bizden küçük takımlara karşı hata yapmıyor işte

geçiniz o yüzden

1774994307054.webp

Yaw olm adamlar zaten uzundu değişikliklerle iyice uzadılar ve uzun topa döndüler

Sende ozan apo harici hava topuna çıkacak adam bile yoktu değişikliklerden sonra mert ozan apo salih deniz barış kenan menan uzattı işte takımı
Golü yesen napacan nasıl cevirecen maci

Bizim ceza sahasına sürekli top şişiriyolar ve karşılayacak 2 tane topçumuz var (onlarda eh işte)

Yazsana bana bi 5 değişiklik oyunu gördün üstelik
Abicim Kenan yıldızı çıkaran adamı her türlü elestiririm

Uğurcan olmasaydı görürdüm ben seni

Montella mutlaka bizden sonra İtalya yapar.Adama helal olsun Adana Demire geldi once sonra milli takim Avrupa Sampiyonasi ceyrek final Uluslar ligi A klasmanina cikardi Dunya kupasina goturdu.İtalya ne yapar eder Montella yi kovalar.

Okan Hoca sonrası düşünür müydünüz merak ettim. Dakika 84’te hem Hakan hem Arda çıkarmak büyük kumar geçen maçta da yaptı ama maçları aldı sonuçta.

Bu kadrolarda daha zayıf rakiplere eleniyoruz senelerdir

O kazma kerem boş kaleye dokundu gol attı diye yanıltmasın seni
En ileri uçta bu kazmayı oynatma bir daha
Uzun vadede bu ısrar sana zarar verir

İtalya salça olur dk dan sonra
Benimde en büyük endişem bu. Dünya kupası sonrası için ciddi bir teklif yaparlarsa kabul etmek zorunda kalabilir, sonuçta adamın kendi ülkesi.
İlk defa milli takıma bu kadar uyum sağlamış bir hoca bulmuşken kaptirmayiz umarım..

V2515 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha kovulmadı mı rezalet.

Kuntzlu takımı çok çabuk unutmuşsunuz. Simariklik desen değil başarıya doyma desen değil sizinki. Siz kafayı bok atmayla bozmussunuz. Hayattaki tek motivasyon kaynağı bu olanlar var. Dışardan baya bi üzücü gözüküyor
Polyanna modunu açsın herkes Sami hakli

Okan Hoca ile Montella'ya sallayanların(eleştirenlere değil sözüm) aynı kişiler olması manidar.

Geri
Üst Alt