vincenzo montella

Kendimize benzettik adami, bu da adamcilik yapiyor. Italyan falan degil, kendi de diyor zaten kendimi turk gibi hissediyorum diye

Milli takimdan sonrasi adresi 3 buyuklerden biri olur

Ekli dosyalar

• 1774608387337.webp
    1774608387337.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 7
bu adam sutlanirsa okana sulanirlar aninda önümüzü kesmek icin

okani ben pek sevmem ama bizim beceriksizler max bunu yapabiliyor

daha iyi bir td bulamazlar kesinlikle

montela ne olursa olsun kalmak zorunda

Kardeş, sen diyorsun ki ben öyle şeyler yazdım ki önceki mesajlarımda burdan R yapamam, kötü sonuç olursa yanlış düşünmüşüm de diyebilen birisi değilim, açık kapı bırakayım bari ne olur ne olmaz. Mevcutta hadi bu adamı beğenmeyenler yanlış düşünüyor, futboldan bir bok anlamıyor olsun. Tarihin en iyi milli takımı filan diyip Kosova'ya elenirse başarı masalını hayatta satamazsın benden söylemesi.

hayır kosovaya elenirse o elenme başarısız derim gocunmam

ama şu gün itibariyle bu adam başarısız diyen adamları nasıl ciddiye alalım

Tamamen kazanmaya yönelik oynatıyor, güzel futbolu pek önemsemiyor.
Milli Takımda bir yerden sonra güzel futbolun pek önemi yok bence açıkçası. Pragmatik yaklaşmak lazım öncelikle.

Hele bizim gibi 24 yıldır dünya kupasına katılamayan bir ülkenin ilk önceliği turnuvalara düzenli şekilde katılmak olmalı her türlü.

DK'ya katılmaya 1 maç kalmış. Milli takımda yaptıkları da şu ana kadar ortada. Bazı tercihleri bana da aşırı mantıksız ve saçma gelse de TD'ye yaptıkları ile saygı duymalıyız. Dün bence maç planı hücum yönünde tutmadı ama sonuçta sonucu aldı. Kendisine sorulan çok saçma sorular vardı maç sonunda.

Hoca olumlu anlamda sıfır destek almasına rağmen gayet başarılı.

Kimi oynatacağına kamuoyu değil milli takım hocası karar verir.

Çok az mağlubiyet aldı ama onlarda bile çıkıp saçma sapan konuşmalar yapanları gördük.

Dün kazanmışız bir şekilde Dünya Kupasına 1 maç uzaktayız şu neden oyuna girdi bu neden oynamadı gibi saçma sapan tartışmalar oluyor...

Vallahi çok garip ülkeyiz inanılmaz bir akıl tutulması var. Eleştirdiğimiz birçok şeyi yapıp hala kendimizi haklı görüyoruz.

dünyada hiçbir milli takım kağıt üstünde en iyi oyuncuların sahaya çıkıp makine gibi oynadığı bir yer olmadı

yıllarca ne topçular milli takımlarında oynayamadı, hatta kadroya alınmadı bazen. belli bi seviyede uyumu ve kadro alışkanlığı olduğu zaman başarı geliyor zaten kağıt üzerinde en iyiler oynadığında değil. ispanya 2-3 turnuvayı barcelona omurgası sayesinde domine etti, biz 2002de uefa kupası omurgası sayesinde başarılı olduk mesela.

ha bana kalsa ben de sameti oynatmam, hatta belki kadroya da almam ama adam 2 yıl önce bununla çeyrek final oynadım, apoyla da fena ikili değil diyor oynatıyor daha önce hiç birlikte oynamayan ozan-apo ikilisini sahaya atmak yerine. katılmasam da anlayabiliyorum. normalde merih oynuyor zaten.

güzel bi sinerji yakalanmış, hala bjkli fbli malların yaptığı o niye var bu niye yok muhabbeti çok saçma geliyor. sonuç alıyor çoğunlukla zaten adam da, 1-2 şeye takılıp adamı yerin dibine sokmak kadar komik bir şey yok

hatırlıyoruz yani 2020yi de 2016yı da, rezalet turnuvalardı.

Son düzenleme:
Valla ben beğeniyor ve başarılı buluyorum bu adamı. Hatta gelecek yıllarda Okan hoca ayrılırsa, takımımızın başında da görmek isterim.

Bjkli muhabirin biri 5-0lık galibiyet bekliyoduk demiş maç sonu

Lale yaa

Sallayanların her şeye salladığı konusu da kanıtlanmış oldu böylelikle

Skorlara baktım da galler harici bütün benzer ve düşük kuvvette takımlar alt edilmiş

Euroda hollanda maçında bi bahtsızlık vardı
Portugal yendi
Bi de ispanya geçen sene getümüzü dişledi ki normaldir spain bu.

World cupa gidilirse yine bakarız
Gidilmezse da derhal şutlanıp yerine emperor yeniden başlıyoruz videosuyla anons edilmeli sali 23 45te

oyuncu aidiyetleri okan buruk'tan bile beter ama en azından ondan daha iyi ve cesur taktisyen. okan hocamızı avrupa'ya uğurlarsak yerine getirebileceğimiz 1 numaralı isim. şimdiden bjklilere de düşman, bundan iyisi şam'da 🍑

Geri
Üst Alt