vincenzo montella

hala yok kura şansı yok ballı bilmemne

2022 elemelerinde şu 2-0 öne geçilip kazanılamayan 2 maç kazanılsa direkt gidiyorduk, adam bizden küçük takımlara karşı hata yapmıyor işte

geçiniz o yüzden

Ekli dosyayı görüntüle 319357
önceki elemeleri kıyaslayamayız 32den 48e çıktı bu turnuvada, genel olarak dediğine katılıyorum ama.

euro’da da dk’da da takım sayısı arttı ve son turnuvalara katılıyor olmamızda bunun kesinlikle etkisi var.

önceki elemeleri kıyaslayamayız 32den 48e çıktı bu turnuvada, genel olarak dediğine katılıyorum ama.

euro’da da dk’da da takım sayısı arttı ve son turnuvalara katılıyor olmamızda bunun kesinlikle etkisi var.
ben başarılı insanın başarısına kulp bulunmasına çok tutuluyorum ya hele kendi tarafında olunca. FT OB şimdi de Montella

yok rakipleri kolay yok ballı yok 300lük kadro insanlar mutlu olmayı unuttu bahane arıyor kendi kendine yaw sevin geç işte

Son düzenleme:

Afrika, okyanusya ve asyadan takım sayilarinin artmasi bizim isimizi kolaylastiran bir durum degildi ki. Avrupadan katilim sayisi diger kitalara göre cok az artti. 13'ten 16 ya yükseldi sadece.
Avrupa şampiyonalarina katilim çok kolaylasti mesela, ama dunya kupasi halen cok zor avrupa ulkeleri icin..

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Afrika, okyanusya ve asyadan takım sayilarinin artmasi bizim isimizi kolaylastiran bir durum degildi ki. Avrupadan katilim sayisi diger kitalara göre cok az artti. 13'ten 16 ya yükseldi sadece.
Avrupa şampiyonalarina katilim çok kolaylasti mesela, ama dunya kupasi halen cok zor avrupa ulkeleri icin..

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biliyorum ama ucu ucuna katılamıyorduk önceden, playoffta hayatta eleyemeyiz denilecek bir takım zaten yoktu, geçen sefer Portekiz’e elendik de gidemedik mesela.

O 13ten 16ya artış bunları etkiledi ki ileriki dönem için de bu sayı artabilir, Avrupa’dan bayağı tepki geldi.

DK sonrası FB ile anlaşacak bilgisi geldi, maalesef FB yüzyılı başlar.

Türkiye'yi ara vermeden üst üste iki ulusal turnuvaya götüren var mı bilmiyorum ama ben futbolu anlayarak izlediğimden beri öyle bir şey yaşanmadı.

Fatih Hoca (2008) haricinde doğru düzgün gururlandığım bir an bile hatırlamıyorum.

Çapımız buralardayken adam tuttu seni Avrupa Şampiyonasına götürdü. Yarı final son anda kaçtı.

Saçma sapan bir organizasyon olan ulusal liginde sanırım C'den alıp seni A'ya çıkardı.

Döndü 24 yıldır gidemediğin Dünya Kupasına götürdü. Hala saçma sapan konuşmalar izliyoruz.

Aykut denen şikeci pislik bundan sonra sadece milli takım ve fb çalıştıracakmış :asd:

Bak bak lavuğa bak açıklamayı yaptığı tarihe bak. Ulan senin çapın yeter mi milli takıma? Senin çapın max. Başakşehir hocalığı hatta o bile fazla...

Neyse konudan uzaklaşmayalım. Velhasıl medyası, kamuoyu, cartu curtu ne varsa içinden geçip 24 yıllık hasreti bitirdi adam.

Elindeki kadroda öyle aham şaham denecek bir kadro değil. Her zamanki gibi çok abartıyoruz oyuncularımızı.

Milli takımda hep dönem dönem çok iyi bireysel yeteneklerimiz oldu. Çoğu zaman yanlış kullanıp hepsini heba ettik.

Forveti zaten yok. Sakatlanma sorunu bol olan çok dar bir stoper rotasyonu var.

Sağ bek yok. Zeki'ye rağmen diyorum bunu yok yani. Bir Kenan büyük şans, bir de gününde olursa Arda ile belki Ferdi diyebiliriz.

Hakan'ı bu adamdan önce milli takım maçlarında beğenen yoktu. İyi maçı toplasan 5-6 tanedir.

Uğurcan'ın bu yıla kadar milli takımda vasat bir kaleci performansı vardı. Şu an bir seviye atlama eşiğinde umarım böyle devam eder. 🧿

Bizim takimla kimyasi acayip sekilde tutuyor. Arasan bulamasin böyle uyusmayi. Oyunculardan max. verim aliyor.

dün özelinde değişiklikler eleştirilebilir

bu kadar çekilip eren sol kanada falan gerek yoktu bence hakan-arda 2si birden çıktı falan, uzasa çok zor durumda kalırdık

ama bir yandan düşününce de psikolojik olarak geri çekilmek çok normal son 10-15 dk buna engel olamazsın

dün özelinde değişiklikler eleştirilebilir

bu kadar çekilip eren sol kanada falan gerek yoktu bence hakan-arda 2si birden çıktı falan, uzasa çok zor durumda kalırdık

ama bir yandan düşününce de psikolojik olarak geri çekilmek çok normal son 10-15 dk buna engel olamazsın
eren işini okan hocamdan çalmış

İyi bir t.direktör. bizim takımlara lucescu'dan sonra savunma yaptırabilen tek hoca

Geri
Üst Alt