Vitor Pereira Kovuldu İddiası!

dursun yav ne kovması. yerine kimi bulacaklar şimdi. düzeltir illa ki destek olsunlar.

Renktaş bu sezon boş geçersek daha geri dönüşü olmayan bir ayrılık olur bizde biraz da o yüzden hocaya karşı suskunluk var.
kesinlikle katılıyorum. bu suskunluk hayra alamet değil. maalesef hocamız topun ağzında ama taraftar bağrına taş basmış vaziyette. bu işin sonu iyiye gitmez ama bir yerde bir patlama noktası olur... inşallah kötü sonuçlar almayız da bu düşündüklerimiz gerçekleşmez...

Bizim maçta devam edecek ve muhtemelen alacağı beraberlikle Fenerbahçe’deki ömrünü biraz daha uzatacaktır

evet nexus yasak ama fbye yakinlar

biri faroli sigeri? Ed senol diyolla

Dünya tarihinde Fenerbahçe kadar kötü yönetilen bir takım olamaz.

Pereira geldiğinde rezil olduğunu herkes söyledi. Bir günde Pereira güzellemesi yapıldı. Herkes ikna oldu. Şimdi elindeki kadroyu değerlendiremediğini düşünüyorlar.

Buna istifa edecekmisin diye soru mu sormuslar? Bizim hocaya niye böyle soru soran olmuyor? Vitor yabanci diye mi?

Aynen öyle yerli basın yerli boş beleş yorumcular anca yabancı hocalara yüklenirler yerli olunca bahane üstüne bahane bulurlar koruma moduna geçerler

Ali bunu kovarsa olası bir derbi mağlubiyeti sonrası suçu atacak birisi kalmaz. O yüzden kovacağını sanmam.

Bizim maça yeni hoca ile çıkarlar. Milli takım arasındaki süreyi fırsat bilirler. Kötü oldu bu

Ezeli rakiplerde ne zaman kovulmak üzere olan bir tek. direktör varsa imdadina yetisip kurtariyoruz. Bu seferde öyle olmaz umarim.

Derbiye kadar devam eder.
Derbi yenilgisi fişini çeker.

Gscimbom mobil

Ali Koç: Adam buraya hikayeyi tamamlamaya geldi. Hocaya da söyledim, 'Yeni birini ararsam, ilk senin haberin olur' dedim. Arkadan hoca aramak tarzım değil. B planı olmalıdır ama B planına gerek yok. Galatasaray'ı yeneceğiz. Ters sonuçta bile ayrılma olmayacak.

Geri
Üst Alt