Voleybol Maç Başlığı ve Sohbet Konusu

Veleybol mu

Evet lisede kizlarin oynadigi sey..!

Veleybol bu kadar iste

Kimin umrunda..

HATTA

Amerika haric basket bile kimsenin umrunda degil

Evet maalesef yöneticilerimizde utanma olmadığı icin bu takimla devam ediliyor. Lukasic geldi ama Lazovic gitti. Ve topa vuramayan Alexia hala as pasör çaprazı. Bu takımdan ne başarı beklenebilirki. Arada sırada işte iyi takımları yenip set alabilirsek başarı der geçeriz, her zamanki gibi
Şampiyonlar ligine katılırsak artar bütçe.

Evet maalesef yöneticilerimizde utanma olmadığı icin bu takimla devam ediliyor. Lukasic geldi ama Lazovic gitti. Ve topa vuramayan Alexia hala as pasör çaprazı. Bu takımdan ne başarı beklenebilirki. Arada sırada işte iyi takımları yenip set alabilirsek başarı der geçeriz, her zamanki gibi
Öyle birsey yaparlarsa bunlar GS dusmanidir. Gerci gitmesek bile iyi takım kurmalilar. Vargas tek başına aldı son seti. Senin iyi bir pasör caprazin olsa bunlari yenerdik

Lazovic bugün takımın en iyisiydi ne diyorsun @Barış Savaş
Bulmaca gibi kiz hücumda ama defanstta mansette genelde iyi. 2 tane saglma smacorun olsa iyi bir takım oyuncusu olur. Gidip as smacor yaparsan sırıtır. Gerçi bizim bütün smacorler hücumda bulmaca gibi. Alexiayi seneye as olarak cekemem

Bu branşlara bütçe ayırın be. Yıllık 10 milyon euro icardi'ye, 6 milyon euro zaha'ya, 5 milyon bilmem ona vereceğinize birazda bu paralari Şu branslara harcayın ki biraz sevinelim. Her sene aynı terane. Ya bütçe ayırın ya kapatın abi.

Icardi'yi örnek olarak verdim hemen saldırmayın. Sponsor bulun bu branşlara da şampiyonluğa oynayalım.

Öyle birsey yaparlarsa bunlar GS dusmanidir. Gerci gitmesek bile iyi takım kurmalilar. Vargas tek başına aldı son seti. Senin iyi bir pasör caprazin olsa bunlari yenerdik
Seneye Alexia as yedekte Grobelna olacakmiş. Tamamen cop transfer. Yedek smaçörde Fedusio. O da tamamen çöp. Bir tek Lukasic iyi o da tutarsa. Bir de Naz geliyor.

Kaliteli ve heyecan dolu bir karşılaşma oldu. Seneye sağlam bir sponsor/bütçe bulabilirlerse kafaya oynar takım.

İzlenme oranları, seyirci sayıları da artıyor işin içinde Galatasaray olduğunda.

Temel branşlarda rekabet edebilmeliyiz.

Seneye Bongaerts, Eylül kesin kalanlar. İlkin'in sözleşmesini bilmiyorum. Yasemin'de kalır herhalde.

Oyuncularla imzalar atılmiş. Zaten bütün takımlar oyuncuları aldı seneye için. Yani piyasada oyuncu kalmadı. Şampiyonlar ligine gitsende değişmeyecek. Ancak devre arasında falan belki oyuncu eklenir.
Kontratlı oyuncuları bonservisle alırlar sıkıntı olmaz o konuda. Ekstra bütçe sonuçta.

Takımın iskeleti iyi ama takımda star oyuncu olmadığı için kritik yerlerde patlıyor takım. Chieri maçında da bu maçta da bu oldu. Ya smaçöre yada çapraza takımın skor yükünü taşıyacak bir oyuncu lazim.

Ayçin Timmerman'dan daha iyi bunu da söyleyeyim.
Bence timmerman daha iyi ama hoca son zamanlarda oynatmayarak formdan düşürdü. Ben olsam hollandalı ikiliyi bozmazdım, bongaertsin de yalnız kalmaması için. Smaçör ve pasör çaprazların iyi olduktan sonra timmerman hayli hayli idare eder.

Bence timmerman daha iyi ama hoca son zamanlarda oynatmayarak formdan düşürdü. Ben olsam hollandalı ikiliyi bozmazdım, bongaertsin de yalnız kalmaması için. Smaçör ve pasör çaprazların iyi olduktan sonra timmerman hayli hayli idare eder.
Timmerman bence de daha iyi ama yabancı hakkını harcamaya değer mi bilemedim. Bu arada şuan oynamama sebebi parmağı kırık.

Seneye daha kötü kadro kuruluyorsa bu benim bu başlıktaki son mesajım. 👋🏻

Geri
Üst Alt