Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.762
- 20.749
- 1.848
Biraz daha bütçe artırarak final bile görebiliriz. Vargas'ı çıkar fenerden 3-0 alırdık maçı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
VakıfbankLazovic kime gitti
Şampiyonlar ligine katılırsak artar bütçe.Evet maalesef yöneticilerimizde utanma olmadığı icin bu takimla devam ediliyor. Lukasic geldi ama Lazovic gitti. Ve topa vuramayan Alexia hala as pasör çaprazı. Bu takımdan ne başarı beklenebilirki. Arada sırada işte iyi takımları yenip set alabilirsek başarı der geçeriz, her zamanki gibi
Öyle birsey yaparlarsa bunlar GS dusmanidir. Gerci gitmesek bile iyi takım kurmalilar. Vargas tek başına aldı son seti. Senin iyi bir pasör caprazin olsa bunlari yenerdikEvet maalesef yöneticilerimizde utanma olmadığı icin bu takimla devam ediliyor. Lukasic geldi ama Lazovic gitti. Ve topa vuramayan Alexia hala as pasör çaprazı. Bu takımdan ne başarı beklenebilirki. Arada sırada işte iyi takımları yenip set alabilirsek başarı der geçeriz, her zamanki gibi
Bulmaca gibi kiz hücumda ama defanstta mansette genelde iyi. 2 tane saglma smacorun olsa iyi bir takım oyuncusu olur. Gidip as smacor yaparsan sırıtır. Gerçi bizim bütün smacorler hücumda bulmaca gibi. Alexiayi seneye as olarak cekememLazovic bugün takımın en iyisiydi ne diyorsun @Barış Savaş
Oyuncularla imzalar atılmiş. Zaten bütün takımlar oyuncuları aldı seneye için. Yani piyasada oyuncu kalmadı. Şampiyonlar ligine gitsende değişmeyecek. Ancak devre arasında falan belki oyuncu eklenir.Şampiyonlar ligine katılırsak artar bütçe.
Seneye Alexia as yedekte Grobelna olacakmiş. Tamamen cop transfer. Yedek smaçörde Fedusio. O da tamamen çöp. Bir tek Lukasic iyi o da tutarsa. Bir de Naz geliyor.Öyle birsey yaparlarsa bunlar GS dusmanidir. Gerci gitmesek bile iyi takım kurmalilar. Vargas tek başına aldı son seti. Senin iyi bir pasör caprazin olsa bunlari yenerdik
Kontratlı oyuncuları bonservisle alırlar sıkıntı olmaz o konuda. Ekstra bütçe sonuçta.Oyuncularla imzalar atılmiş. Zaten bütün takımlar oyuncuları aldı seneye için. Yani piyasada oyuncu kalmadı. Şampiyonlar ligine gitsende değişmeyecek. Ancak devre arasında falan belki oyuncu eklenir.
Bence timmerman daha iyi ama hoca son zamanlarda oynatmayarak formdan düşürdü. Ben olsam hollandalı ikiliyi bozmazdım, bongaertsin de yalnız kalmaması için. Smaçör ve pasör çaprazların iyi olduktan sonra timmerman hayli hayli idare eder.Ayçin Timmerman'dan daha iyi bunu da söyleyeyim.
Gs voleybol tarihinde hiç olmayan bir olay bu. Fb, Vakıf, Eczacı onu yapabiliyor da biz hiç yapmadık.Kontratlı oyuncuları bonservisle alırlar sıkıntı olmaz o konuda. Ekstra bütçe sonuçta.
Timmerman bence de daha iyi ama yabancı hakkını harcamaya değer mi bilemedim. Bu arada şuan oynamama sebebi parmağı kırık.Bence timmerman daha iyi ama hoca son zamanlarda oynatmayarak formdan düşürdü. Ben olsam hollandalı ikiliyi bozmazdım, bongaertsin de yalnız kalmaması için. Smaçör ve pasör çaprazların iyi olduktan sonra timmerman hayli hayli idare eder.