Volkan Bayarslan: "Galatasaraylı oyuncu Konyalı'nın ayağının önüne ayağını koyduğu için topa vuruyor"

Açıklamalara gel yav fb iptalde konuşma bile yok hücum faul var izle diyor, orta hakem gidip izliyor hiç sesin gelmiyor, iptal ediyorum o zaman diyor başka konuşma yok. O zaman Osayi de orda faul yapmış adama demezler mi?

Bizimkinde zaten Torreira ayağını Konyalının önüne koyduğu için Konyalı topa vurayım derken bizim topçunun ayağa vurmuş, topa da o yüzden temas etmiş Torreira. Ayağına darbe yiyen bizim topçu, topa değen bizim topçu, faul çalınan bizim topçu. Orta hakem soruyor topa değemiyor dimi diye, değdiğini görmüyor musun?

Buradan anlaşılıyor ki var a giden hiç bi orta hakem kendi insiyatifini uygulamaya götü yemiyor

Hepsi kukla gibi

Çevik, reaksiyon süren yüksek bir futbolcuysan Türkiye'de futbol oyanayamazsın demiş VolkanB. Ben böyle rezillik görmedim

Rakip topla benim arama girdiği anda tekmeyi vurabilirim yani kıçına, sonrada topa vurmami engelledi derim.

Bu mu yani bunlar gerizekalı mi? Yoksa şerefsiz mi?

Buradan anlaşılıyor ki var a giden hiç bi orta hakem kendi insiyatifini uygulamaya götü yemiyor

Hepsi kukla gibi
Evet ama galiba biraz da bize disardan oyle geliyor. Orada sahanin icinde nabiz cikmis yukari, geliyorsun kucucuk ekrandan karar vermeye calisiyorsun. Ses sistemi bile cizirtili. Normal olarak VAR hakeminin sozune guveniyorlar. Keske orta hakem soru sorsa VAR sadece cevaplasa ama genellikle fb'nin lehine ve bizim aleyhimize "gel gostericem", "bak basiyor" gibi sartlayici laflar kullaniyorlar.

topla bizim aramıza girince karşı oyuncu karşı oyuncuya tekme atabiliyoruz yani benim anladığım budur.

2 senedir söylüyorum asıl suçlu olanlar orta hakemler değil VAR hakemleri, tüm pislik bu VAR daki tetikçi adilerden çıkıyor.

Gördün mü bak? sözünün, bu yönlendirmenin üstüne gitmeli.

Geri
Üst Alt