- 20 Ağustos 2017
- 18.970
- 12.697
- 1.653
Orta hakemler mal midir nedir? VAR cagirdi diye her kararlarini degistiriyolar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim maça mı? Bu adamın amatör ligde bile hakem olmaması lazım.Yonetime yazar, şu adamın bizim maçlarına çıkmaması gerekiyor ne var ne de orta hakem olarak.
Hakemliği bilmiyor ki bu itBizim maça mı? Bu adamın amatör ligde bile hakem olmaması lazım.
Çime basmış ...faul...temas yok ama faul. çime basıyorBöyle olunca faul olduğunu ilk kez duydum, adamın önüne ayak koymak yasak mı lan
Çime basmış ...faul...temas yok ama faul. çime basıyor
gördüğüm en salak kararlardan biri ... 2-2 olması için bir tarafını yırtmadan bşakası değil.
fener maçındaki daha komik...gelior - gördüm - iptal ediyorum... deyip gidiyor....konuşulan edilen bir şey yok.
Benim bildigim topa vuramazsan onu yapmak foul oluyor. Yani bir pozisyonda ayagini rakip topa vuramasin diye önüne atmak/yere basmak foul. Mesela Göztepe macinda Mert Müldür o penaltilik pozisyonda aynisini yapiyor (ayagini hücumcu oyuncunun önüne atiyor ve topa dokunamiyor diye bence penalti) ve orda penalti istiyordu forum.adamın önüne ayak koymak yasak mı lan
Mhkdan korkuyor merkez hakem kurulundan.Doğru karar verirse oradan artik ne ceza gelecekse herifler dogrusunu yapmiyor.Mhk boşaltilmadan bu iş cözülmez.Orta hakemler mal midir nedir? VAR cagirdi diye her kararlarini degistiriyolar