Volkan Bayarslan: "Galatasaraylı oyuncu Konyalı'nın ayağının önüne ayağını koyduğu için topa vuruyor"

Yine asıl soru yok ortada. Senaryoyu tersine çeviriyorum. Fener maçında aynı hatayı yaptı ve fenerin golünü iptal etti. Bi hayal edin. Futbolcular, yöneticiler, koç hepsi şuanda bu adamı hedef göstermiş anasini ağlatmışlardı dimi.. Hatta ben bunu yazarken "Volkan Bayarslan'ın resmini çekin, avm de sıkıştırın, tepki gösterin" repliği gözünüzün önünde çoktan canlanmıştır.
Benim yumoş pamuk iyi kalpli yöneticilerim nerde??

evet o 47 de ki penaltı . Tam aynısı değil ama benziyor top ortada olduğu için böyle bir karar verildi sanırım
Dünkü maçtan sonra moralim bozuk, artık savunmayacagim takımı. Sen haklıydın, iyiki iptal etmişler, böyle böyle belki eksiklerimiz ortaya çıkarsa, birileri gider, yönetim falan belki istifa eder, belki transfer olur😄😄 young boysu elemezlerse haftaya tam muhalif olucam

Dünkü maçtan sonra moralim bozuk, artık savunmayacagim takımı. Sen haklıydın, iyiki iptal etmişler, böyle böyle belki eksiklerimiz ortaya çıkarsa, birileri gider, yönetim falan belki istifa eder, belki transfer olur😄😄 young boysu elemezlerse haftaya tam muhalif olucam
:) bu sene gerçekten de gram zevk almıyor kesin kazanırız demiyorum yönetim benim komple enerjimi aldı.

Geri
Üst Alt