Volkan Demirel: "Belediye sokak köpeklerini temizlesin yoksa o iş bana kalacak''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gozumun önünde bogularak geberse kurtarmam lan bu şerefsizi.

-Tapatalk-

"Bu adama ceza vermeyen de en adi serefsizin önde gideni geride durmayanıdır" diyeceğim de bi anlam ifade etmeyecek değişen bisey olmayacağı için.

Yemin ediyorum orda Melo buna saldırıp cezalarla sezonu kapatsa dâhi umursamazdim. Öldüğü günü görmek nasip olursa ve 1 gram da üzülürsem yüzüme tükürsünler.

Sayın admin bundan sonra volkana küfürler serbest olsun . En azından yarına kadar olsun . Rahatlayalım . Hala kendime gelemedim .

yolda araba carpsa kaderine terkederim

bi insan bu kadar mı insanlıkdan cıkar

yazik daha yeni cocugu olmus

o bebeye yazik

Fatih Terim cok sever boyle tipleri, yakinda Milli mac varmis hemen 1. kaleci yapar, gurur duyun hocanizla..

Yazıyorum yazıyorum siliyorum.

Ya cezalık oluyor yazdıklarım, ya da yetersiz kalıyor.

Allah'a havale ediyorum.

Yuce rabbim versin cezasını.

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sayın admin bundan sonra volkana küfürler serbest olsun . En azından yarına kadar olsun . Rahatlayalım . Hala kendime gelemedim .

Renkdaş biz de ceza vererek stres atıyoruz. :asd2:

Saka bi yana, hem seviyeyi korumak adına hem de şahıslara ve foruma dava açılmasına olanak vermemesi için yapamayız boyle bisey. Saka yaptığını biliyorum da söyleyeyim yine de. :)

N5

Renkdaş biz de ceza vererek stres atıyoruz. :asd2:

Saka bi yana, hem seviyeyi korumak adına hem de şahıslara ve foruma dava açılmasına olanak vermemesi için yapamayız boyle bisey. Saka yaptığını biliyorum da söyleyeyim yine de. :)

N5

Hahahahaha eyvallah da kim dava açıyor sizlere ? Antuda , 12 numara forumda her 5 post'tan 2'si küfür . Küfür edenleri banlamıyorlar üstelik sadece kendi takımına küfür edenleri banlıyorlar . Açıkcası yazıp yazıp siliyorum , GS yönetimi bu konuyu da boş bırakırsa taraftarlar arasındaki güven de kaybolur yönetime .

Kupa kaybedilir sorun değil alt tarafı süper kupa takım çok kötüydü umuyorum ki düzelir ama bu organizma Melo'ya yaptığı hareketten sonra kırmızı görmediği yetmezmiş gibi bu açıklamanın da bedelini ödemezse kulübe de bize de yazıklar olsun

Bv64pFIIMAEd2-2.jpg:large

Babasının kim olduğunu bile bilmiyor o yüzden ezik büyümüş ayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt