Volkan Demirel: "Biz morgda ölüleri tespit etmeye çalışırken Şenol Güneş..."

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1734892757639.png

Volkan Demirel: "Biz morgda ölüleri tespit etmeye çalışırken Şenol Güneş, o zamanki camiasına şirin görünmek için "Hatayspor ve Gaziantep FK oynayabilir" diye bir söz söyledi. Depremin 12 veya 13. gününde. O günden beri ben bunu hazmedemedim."

Volkan Demirel: "Şenol Güneş bana geldi; içerde 'çok terbiyesizsin' dedi. Ben eğer elini sıkmamakla terbiyesizlik yaptıysam terbiyesizim. Ama sen ölen insanların ne durumda olduğunu bilmeden camiana şirin gözükmek için bu hale giriyorsan sensin terbiyesiz."

Volkan Demirel: "Bir insanın ölene saygısı yoksa benim dirisine hiç saygım olmaz!"

1734892826679.webp

Hakkını yemeyeyim bir kaç röportajında kendisini sevdim normal hayatında güzel bir insana benziyor.

Fakat şuanki durumuna bakıp net birşey diyemiyorum söz konusu futbol olunca Volkan başka birisi. Fenerbahçeli en nihayetinde. Galatasaray camiası gibi elit ve objektif bir bakış açısı göremiyorum bu camiadan.

Kendisine objektif ve fanatiklikten uzak bir teknik direktörlük kariyeri diliyorum.

fb ve jk şımarık çocuk tavırları ve ağlakça tepkileri yüzünden kaybediyor hep. Şöyle durumlarda menfaat devşirme işine girmeyeceksin.

Geri
Üst Alt