Volkan Demirel: "Biz morgda ölüleri tespit etmeye çalışırken Şenol Güneş..."

şenorf hatay konusunda haksızdı ama antep oynuyabilir miydi, belkide evet oynuyobilirdi. ayı da hatayda olduğundan bu konuda haklı diyebiliriz ama ayı olduğunu unutmadan.

1734893227942.webp

sadece tek deprem olmadı aynı anlarda 2-3 hat birden kırıldı orada bunlardan biri Gaziantep ve 10 civarı şehir büyük etkilendi o yüzden Antep de oynamama durumunda haklıydı bence.

Hatay'ın durumu Şenol'un umurunda bile değildir Jk'nın haksız kovaladığı puanlar için Anç ile ağız birliği yapmıştı onun ceremesini çekiyor.

Bizim maçlarda gtyle top tutup şimdi adamlık taslıyır bu konuda tabiki haklı ama geçmişi volkanı temizlemez.. gördük bodrum maçında hiç birşey olmamasına rağmen kuduruyordu. Depremde hepimiz kan ağladık bi insan adamsa hayatı boyunca adam olmalı!

Beşiktaş camia olarak depremi fırsata çevirmeye çalışmıştı. çebi ile şenolu geçtim, çok şerefli taraftarları da bunun için ortalığı ayağa kaldırmıştı.

Volkanı sevmem ilk defa yaptığı birşeye destek veriyorum. Bu jk ve şenol bide o krater suratlı iğrenç açıklamalar yaptı deprem dönemi. Çok iyi yapmış Volkan keşke herkes bunlara bu şekilde haddini bildirse

sadece tek deprem olmadı aynı anlarda 2-3 hat birden kırıldı orada bunlardan biri Gaziantep ve 10 civarı şehir büyük etkilendi o yüzden Antep de oynamama durumunda haklıydı bence.

illa oynamalıydı demedim rtaş ama hataydan bi kaç kişi ölmüştü antep kimseyi kaybetmediğinden 1 aylık aranın ardından başka bi yerde olmak suretiyle lige dvm etmeye teşvik ettirilebilirdi i think

a sporda volkana girişiliyor tolunay ve bi tane daha herif

Bu konuda tabiki haklı.Şenol güneş nasıl o açıklamaları yaptı inanılır gibi değil.Çok duygusuz odun bir adam bu şenol güneş.

Ama volkanda kimseye ahlak satmasın.O el sıkılmayacaksa senin elin hiçbir zaman sıkılmaz yaptıklarınla.

volkan net olarak haklı (söylemlerinde).

amma o sözü, atıyorum ismail kartal söyleseydi, bir fb-bodrum maçı öncesi o eli yine sıkmayacak mıydı?

yani sanıyorum ki bu konu gündeme bile gelmeyecekti. o el sıkılacaktı.

sonuç olarak, o zaman şenor'un ve bjk'in yaptıkları iğrençti.

volkan sen de sal şu işi. sen de, sana "deprem trajedisini kullanıyorsun" diyen birine cevap veremezsin o zaman.

kısacası, rahat bırakın. deprem üzerinden futbol çarpışması yapmayın!

Volkan bu konu da haklı olsa da maganda olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Şenor da aynı şeyin laciverti. Yesinler birbirlerini

illa oynamalıydı demedim rtaş ama hataydan bi kaç kişi ölmüştü antep kimseyi kaybetmediğinden 1 aylık aranın ardından başka bi yerde olmak suretiyle lige dvm etmeye teşvik ettirilebilirdi i think

Renktaş illa oynasınlar dedin demiyorum ben senin demek istediğini anladım, ama çoğu insan sadece Kahramanmaraş sallandı sanıyor ama gece biri Maraş biri Antep olmak üzere 2 ayrıca öğlen de canlı yayında şahit olduğum 7.5lik 1 tane daha deprem oldu. Ben sadece onu demek istemiştim.

Oyuncu kaybetmediler ama büyük bir psikolojik yıkıntı olmuştur. Sadece futbolcular değil bütün kulübün içinde ailesinden tanıdığından bir çok insan ölmüştür. O yüzden oynamamaları bence daha doğru karardı.

sonuc olarak şenol 1-0 koymus futbolda

Geri
Üst Alt