Volkan Demirel: "Biz morgda ölüleri tespit etmeye çalışırken Şenol Güneş..."

İçine Fb zehri kaçında antipatik davranışları oluyor ama insani açıdan iyi adam Volkan Demirel mesela soma maden faciasında da elini taşın altına koymuştur.

Volkan bu konuda haklı ama normalde objektif biri sanıyordum ama Bodrum maçında anladım ki fenerli herif. Düz fenerli, başka hiçbir özelliği yok.

8 puan farkını guzel gundem degistirdi bravo

Volkan haklı olsa bile bu onun bir ayı olduğu gerçeğini değiştirmiyor

1734894609049.webp

Camiamıza saygısızlık yaparak kariyer yapmış birisi olan ayı çıkmış ben hayatımda kimseye saygısızlık yapmadım diye açıklama yapıyor.

Şenola aldığı tavırda haklı orası ayrı. Ama ayı da her zaman ayıdır unutmayalım.

Objektif olacak son insan ya.

Duygusal hiç bir insan tarafsız olamaz. Ha olmak zorunda mı değil.

Ama ekmek yediği yere ihanet edecek kadrolar ile Fener’e ayrı diğerlerine ayrı çıkarsa bu taraf tutmaktan ziyade hak yemeye girer.

Geçen sene Fb’ye karşı oynamayan adamı üçlü de oynatması falan o yüzden bu işleri geçsin. Bize karşı köpek gibi oynattığı yerde çıkacak Fener’e de öyle oynatacak.

Burada defalarca eleştirdiğimiz Arda’nın çeyreği etmez iş etiğinde de. O da Galatasaray’lı dibine kadar çıktı çatır çatır puanını aldı.

8 puan farkını guzel gundem degistirdi bravo

Bizim için daha iyi değil mi bu ali koç yönetiminin daha az protesto edilmesi ve başta durması demek, beceriksiz ali koç kaldıkça biz daha rahat kazanırız. Bu kadar kaynağa sahip olup bu kadar içine sıçabilmesi büyük başarı o kadar kaynakla başarısız olmak başarılı olmaktan daha zor :D

Objektif olacak son insan ya.

Duygusal hiç bir insan tarafsız olamaz. Ha olmak zorunda mı değil.

Ama ekmek yediği yere ihanet edecek kadrolar ile Fener’e ayrı diğerlerine ayrı çıkarsa bu taraf tutmaktan ziyade hak yemeye girer.

Geçen sene Fb’ye karşı oynamayan adamı üçlü de oynatması falan o yüzden bu işleri geçsin. Bize karşı köpek gibi oynattığı yerde çıkacak Fener’e de öyle oynatacak.

Burada defalarca eleştirdiğimiz Arda’nın çeyreği etmez iş etiğinde de. O da Galatasaray’lı dibine kadar çıktı çatır çatır puanını aldı.
Alpay asma
Gel de volkana basma

Ha bu arada ben bu adamın fener amigoluğunu içinden aldıktan sonrası için iyi insan diyorum içine fb zehri girince şenoldan farkı yok. Fener dışı konulardaki yaptığı hareketlere baktığımda elini taşın altına koyan bir insan.

Şenonrun deprem zamanı ne dediğini unuttum o yüzden yorumsuzum ama bi olayda bi taraf fbli ise haksız olma ihtimali çok yüksek

Burada mevzu Volkan değil, Şenol Hocadır esas itibariyle. 50 yılı aşkın futbol kariyerinde, taraflı tarafsız herkesin gösterdiği saygıya ihanet edercesine bir açıklama yapmıştı muhterem. Buna tepki gösteren kişinin kimliği hiç önemli değil; Volkan da olsa sonuna kadar haklıdır yani...

Şenonrun deprem zamanı ne dediğini unuttum o yüzden yorumsuzum ama bi olayda bi taraf fbli ise haksız olma ihtimali çok yüksek

Şöyle hatırlatayım. Ama ikisi de ayrı karaktersiz o başka mevzu. Volkan bu olayı kendi çıkarlarına biraz sahipleniyor gibi geldi bana. Gökhan zan'ın bunun kadar sesi çıkmadı.

Geçtiğimiz sezon 6 Şubat'ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli deprem faciasının ardından Süper Lig'den çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK hakkında konuşan Şenol Güneş'in sözleri sosyal medyada eleştirildi.

"Geçen sene de yapabilirlerdi"

Güneş şu ifadeleri kullandı:

Gaziantep FK ile Hatayspor şu an nerede antrenman yapıyor? Riva'da antrenman yapıyorlar. Eee geçen sene de yapabilirlerdi. Bunu söylemekten niye rahatsız oluyorsunuz?

Diğer konuda da yazdım Volkan haklı bu konuda. Şenol Güneş'i bize ahlak timsali olarak yuttururlardı. Deprem sonrasında ne kadar çirkefleştiğini unutmayalım.

yav bırakın bu işleri volkandan adam olmaz

Bizim Arda karakterli kimseye eyyam yapmaz dedik çıktı topunu oynadı diyoruz övüyoruz ama bu onun silahla hastane bastığını değiştirmediği gibi, Volkan bilerek fenere yatıp orada karaktersizlik yapıp sonra bir olayda insani açıdan iyi bir şey yapması orada elini taşın altına koyduğunu değiştirmez. İnsanları yaptıkları iyi ve kötü şeylerin birbirini götürdüğü şekilde yargılamamalıyız demek istiyorum. İki yerde iyi bir insanın yapması gereken şeyi yaptı bende bunu söyledim. Ama bu adam gidip fenerine eyyam da yaptı. Kendisinin ve fenerin menfaati olduğu konularda karaktersiz ama yukarıda belirttiğim konuda karakterli bunu belirttim diye bana yukarda karaktersiz iması yapanda var hayatım Galatasaray'la geçmiş fenerli iması yapanda çok ilginç... Ben bu forumda moderatörlükte yaptım adım soyadım da belli ne iş yaptığımda nerede yaşadığımda

Geri
Üst Alt