# Volkan Şen

Cevap: Volkan Şen Galatasaray yolunda..

İyi oyuncu istiyorsan para vereceksin bu kadar basit bence iyi bi alısveriş olmus 6 trilyon cok para degil gelecek sene bi cl macına bakar

Bu arada ernst 3,5 mn € bonservis 3 mn € yıllık ücretle geldi bu benim bildigim

Hatta böyle bir bilgi var

Oyuncu 2,5 yıl için pazarlıksız toplam 4,5 milyon avro alacak, FC Schalke 04 Kulübü'ne ise 3 milyon Euro ödendi.

Aydın'dan kurtulduk. O 3 milyon € eder zaten.

Aslına bakılırsa fazla verilmesi muhtemel ücret. Fakat eldekileri çıkarmak için böyle bir şey yapmış olabilirler.

Benim bildiğim Bjk´nin geçen sene devre arası transfer maliyetleri

Yusuf Şimşek : 1.5 milyon avro + Tuna Üzümcü

Fabian Ernst : 3 milyon avro

Yanlış hatırlıyorsam özür dilerim

Yahu Türkiye'de bana Arda dışında bonservisi 3 milyon euronun üstünde olan 3 tane adam yazın eyvallah diyeyim. Bu ücretler normal.

Avrupa'ya direk transfer olabilecek bir Türk futbolcusu dışında hiç kimse o kadar para etmez. Yani yurt içinde transfer olurken 3 milyon euro para verilmez hiçbir futbolcuya. Yazıktır, günahtır.

Volkan Şen iyidir güzeldir Sercan da öyle ama bize stoper lazım stoper.

Sen sadece bonservisini hesaba katıyorsun adam 4,5 mn € alıcakmıs pazarlıksız keş para senelik:)

@ S.Murat

Servet'e bile bu sene 8 Milyonluk teklif geldi... :)

Artık devir böyle cark böyle dönüyor her yerde her ligde kendi ülkesinin oyuncusu pahalıdır işine gelirse alırısn işine gelmezse almazsın bence abartılıcak bi fiyat degil volkan 2 sene icinde en az bu bonservisi 3 e katlar ayrıca bu para peşin degildir.

Yahu Türkiye'de bana Arda dışında bonservisi 3 milyon euronun üstünde olan 3 tane adam yazın eyvallah diyeyim. Bu ücretler normal.

Avrupa'ya direk transfer olabilecek bir Türk futbolcusu dışında hiç kimse o kadar para etmez. Yani yurt içinde transfer olurken 3 milyon euro para verilmez hiçbir futbolcuya. Yazıktır, günahtır.

Sercan Yıldırım

İsmail Köybaşı

Gökhan Gönül

Eren Güngör

@ S.Murat

Servet'e bile bu sene 8 Milyonluk teklif geldi... :)

Tekrar oku yazdığımı.:)

Ayrıca o Marseille'nin iyi niyeti. Avrupa'daki stoperlerin bile kaçı o kadar para ediyor ki Servet gibi fizik gücüyle oynayan bir stoper 8 etsin.

8 vermek başka birşey, 8 milyon euro değere sahip olmak ayrı birşey.;)

Tekrar oku yazdığımı.:)

Ayrıca o Marseille'nin iyi niyeti. Avrupa'daki stoperlerin bile kaçı o kadar para ediyor ki Servet gibi fizik gücüyle oynayan bir stoper 8 etsin.

8 vermek başka birşey, 8 milyon euro değere sahip olmak ayrı birşey.;)

Tamam o zaman.

Bir Gökhan Gönül'ün , Sercan'ın , Köybaşı'nın hatta bu formuyla Sabri'nin .. ?

G.Saray transferde çıldırdı. Volkan Şen'i bitirdiler "gibi".. Sercan için pazarlık sürüyor. Bursa zirvedeyken neden nakite döndü anlamadım.

bülent timurlenk / twitter

Sercan Yıldırım

İsmail Köybaşı

Gökhan Gönül

Eren Güngör

Sizin iyi niyetleriniz.

İsmail bu yaşta o kadar para ETMEZ. Veren kulübün bonkörlüğü ve iş bilmezliği.

Sercan'a şu konumda 3'ten fazla verecek kulübün ben aklından, fikrinden, transfer politikasından 1000 kere şüphe duyarım.

Gökhan Gönül'e Türkiye içinde transfer olunca 3 kim verecek?

Avrupa'ya falan da gidemez o adam. Hikaye 3 milyon euro maksimum ederidir onun.

Eren Güngör'ün de daha birşeyini göremedik. Hele bir desdur de ondan sonra 3 milyon euro para ver o adama.

Siz bu son 94'lerden 50'ler 60'lardan sonra iyice abarttınız. Türkiye'nin transfer borsasını da sağolsun değerli ezeli rakibimiz Fenerbahçe yükseltti, Beşiktaş yükseltti.

Yoksa o bahsedilen 3 milyon euro büyük para. 2 daha ekle üstüne Baros'u aldın bak.:)

Sizin iyi niyetleriniz.

Sercan'a şu konumda 3'ten fazla verecek kulübün ben aklından, fikrinden, transfer politikasından 1000 kere şüphe duyarım.

Eren Güngör'ün de daha birşeyini göremedik. Hele bir desdur de ondan sonra 3 milyon euro para ver o adama.

Siz bu son 94'lerden 50'ler 60'lardan sonra iyice abarttınız. Türkiye'nin transfer borsasını da sağolsun değerli ezeli rakibimiz Fenerbahçe yükseltti, Beşiktaş yükseltti.

Yoksa o bahsedilen 3 milyon euro büyük para. 2 daha ekle üstüne Baros'u aldın bak.:)

Gökhan Gönül 3 etmez öyle mi? :o

İsmail asıl o yaşta o kadar para eder.

Sercan'a şu anda Galatasaray'da Fenerbahçe'de 5 rahat verir.

Tamam o zaman.

Bir Gökhan Gönül'ün , Sercan'ın , Köybaşı'nın hatta bu formuyla Sabri'nin .. ?

Onları da cevapladım.

Alt tarafta.

Yalnız ben ne diyorum iyi okuyun. Direk Avrupa'ya gidecek bir Türk futbolcusu olmadığı sürece yurt içindeki Türk futbolcu transferlerine 3 Milyon Euro VERİLMEZ. Çok büyük para.

O Sercan'a kalkıpta 3 milyon euro verirsek yönetimin düşünce genişliğinden şüphe duyarım.

İsmail Köybaşı'nı da bu kadar abartmayın. Daha çok erken. Yeteneklidir, iyidir ama ne yetenekler geçti. Türkiye'de o yaşta futbolcuya o bonservisi veriyorsan Avrupa'dan iyi ve kaliteli yabancı alamazsın. (bknz: Beşiktaş)

benim kisisel fikrim aydindan kurtulmak yeterli 3 milyon verip

Sizin iyi niyetleriniz.

Hocam diğerlerine katılıyorum ama Baros´a katılmıyorum

Baros düşüşte olduğu için böyle bir miktara geldi Bir ara Liverpool´un 1. forveti olan adam bize gelirken Lyonun 3. forveti konumundaydı

Yani Baros düşüşte olmasa mümkün değil 5´e alamazdık

Gökhan Gönül 3 etmez öyle mi? :o

Onca şeyi boldlamışsın da neden Gönül'e dikkat çekmişsin.

Bence Gökhan Gönül'e 3 vereceğimize yanına 1.5-2 daha koyar Avrupa'dan çok daha iyisini getiririm.

3 falan vermem ben Gökhan'a.

Beşiktaş İsmail transferinde tam bir kazık yemiştir.

Sercan'a Fener 5 verirse versin. Göbek atarım. Biz verirsek o yönetime için için 3 kere içerlerim.:)

5 milyon euro kolay bir para mı be?

Üstüne 1-2 daha koy o kadar parayı verdikten sonra git adam akıllı ne yapacağı belli olacak birini al. Orada çok daha ucuza bence daha iyi olan Mustafa Pektemek varken o adama o kadar para verirsek ciğerim, yüreğim sızlar be.

Geri
Üst Alt