# Volkan Şen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Volkan Şen, Forma Numarasını Seçti

Forlan 7 numarayi istedi aydin yuzunden onu alamadik simdi ujfalusi yuzunden volkani alamiyoruz yonetim istifa ! :D

16 numara giysin V16 deriz :D

Bu gazeteye güvenilmez onlara göre Ceyhun'da Bursa'daydı bize geldi.

Volkan'ın bize karşı oynadığı maçlar.. Hepsinde müthiş oynamış, tek başına dağıtmış savunmayı.. Kanat rotasyonunda elle tutulur sadece Kazım ve Arda varken Volkan'ı istemeyen, gitsin bir doktora görünsün...

Viddler.com - Bursaspor 1-0 Galatasaray - Uploaded by onehunderd

---

Viddler.com - Galatasaray - Bursaspor 0-2 Sportoto Süper Lig 10/1 2. Hafta - Uploaded by stadyumevde

---

Von Sarı Kırmızı Bir Aşk

----

İkinci yarı giriyor. 08:40'dan sonrayı izleyin.

Von Mac Özetleri gepostete Videos: Bursaspor 2 - 0 Galatasaray " Genis Özet " | Facebook

Moderatörlere sesleniyorum baslıgı gören Galatasaray'da sanacak adamı konuyu ya çöpe atın yada Volkan Şen başlıgıyla birlestirin

Harika bir transfer olacak gerçekleşirse. Volkan Şen Türkiye'nin en yetenekli 5 oyuncusundan biri.

Nokta transfer olur.Bence Ardadan sonra en yetenekli türk kanat oyuncusu.Eğer Fatih hoca disiplinize edebilirse milli takımın değişilmezi olur sağ kanatta

A7 gitsin 7 yi alsın :o

A7 gidene kadar , Elano - Kewell - Lincoln - Keita - Ribery - Necati vb. daha niceleri gitti ve niceleride gidecektir Arda - Baros - Servet vb. Bu adam herkesi toprağa gömer kendinden önce. Neden hala ısrarcıyız bu A7 de bilen varsa paylaşsın lütfen...

Volkan Şen transferi gerçekten güzel olur. Kadro derinliği açısından. Üstelik Türk oyuncu. Haberin ne kadar doğru olduğu bilinmez ama umarım gerçekleşir. Öyle yada böyle. Hayırlısı.

Cevap: # Volkan Şen

5 futbolcu lazım.

Volkan Şen

Hasan Ali Kaldırım

Cambiasso

İbrahim Öztürk ya da serdar aziz

Eboue / nei / yada herhangi bir sağ bek sabrinin yerine.

Ama 1 tanesini bile alamayacağız.

Çünkü yalan söylüyor yönetim bizi kandırıyor.

Şu ana kadar muslera transferini açıklamamalarının sebebi başka transfer yapmayacakalr. Muslerayı geç açıklayıp bizi oyalamak için.

Eğer yapsalardı 2 aydır yaparlardı.

Belki bir tane dandik orta saha alacaklar belki almayacaklar.

İzleyelim görelim.

Cevap: # Volkan Şen

5 futbolcu lazım.

Volkan Şen

Hasan Ali Kaldırım

Cambiasso

İbrahim Öztürk ya da serdar aziz

Eboue / nei / yada herhangi bir sağ bek sabrinin yerine.

Ama 1 tanesini bile alamayacağız.

Çünkü yalan söylüyor yönetim bizi kandırıyor.

Şu ana kadar muslera transferini açıklamamalarının sebebi başka transfer yapmayacakalr. Muslerayı geç açıklayıp bizi oyalamak için.

Eğer yapsalardı 2 aydır yaparlardı.

Belki bir tane dandik orta saha alacaklar belki almayacaklar.

İzleyelim görelim.

Sen haksızsın ve sana laflar hazırladım.Ancak konuşmaya bile değmeyecek çünkü anlamayacaksın..Bi de 2 ortasahasını kaybetmiş takıma Ortasaha filan gelmeyecek demek çok yanlış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt