Üye Görüşü Volkan Şen'i Alalım

anked

• SATO hakli

Oy: 7 17,1%
  • SATO yaniliyor

Oy: 34 82,9%

• Kullanılan toplam oy
    41
Yonetim akilli :

Bruma 10 milyona sat
Volkani 5 milyona al

5 milyon kar

yenmek kimin umrunda :D

volkan ilk döneminde daha iyi oynuyordu, gitti ts'de sct.. sercan bursa'da tek basına tkaımdı, geldi bize oda sct..

böle bir cok anadoluda estiripte bizde cöpe cıkan topcu var. özetle anadoludan bize topcu cıkmaz.. aradan istisnalar gelmiyor degil tabi, mesela ozan tufan bu istisnalardan biri..

nesini begenmedginizi izah edecek olan var mi ? benim gordugum 5 kisinin arasindan top cikario ,topuk paslari verio vb sutlari guzel kendisi gayet seri ve min 75 dk efor sarfediyor her mac.

whats the probl
olcan ligin bug'u abi
wshen? sercan thunders pal :rolleyes-74: gitsin hackey sack oynasın

Volkan Şen, Gökhan Töre gibi beyinsiz bir arkadaş... Şut çekmesi gereken yerde pas verir pas atması gereken yerde şut çeker. Boşta arkadaşı varken gereksiz yere 8 kişinin arasına dalar veya 2 kişiye çalımı basar sıfıra iner ama gider ordan şut çeker. O yüzden gerek yok. Zaten takımda yeteri kadar kafası çalışmayan adam var.

g.tore => muthis topcu

bir kanatta amrabat bir kanatta g.tore olacaktı. ortada melo-sneijder forvette de keißling-giovinco

kalede bolhat olsa da muhim degil

Biz alt yapidan Hüseyin Altuğu oynatalim. Emin olun bu adamdan iyidir. Başimizda bir sürü dert var zaten.

Sürü psikolojisi işte. İlk mesajlarda bir kaç kişi çöp deyince arkadan gelen koyunlarda peşinden atlamış.

Satonun Engin Baytar verimi benzetmesi de gayet mantıklı. Takımda çalım atabilen oyuncu yok farkındaysanız. Beyinsizliği falan ayrı hikaye ama yetenek var arkadaş. Engin'de bir einstein değildi zaten.

Volkan Şen IQ seviyesi yerlerde olan sorunlu bir adam. Şenol Hoca'sıyla dursun Bursa'da.

Vallah ben hiç beğenmem Volkanı ama çalım yok mu? :D

Sen hiç izlememişsin Volkanı herhalde. Adamın en iyi özelliği kolay adam geçmesi, sen de gelip çalım yok diyorsun. Enteresan gerçekten.

I am the one who knocks!

Beş denemesinden 3 'ünü kaptıran adamın en iyi özelliği çalım değildir bence :) Volkan Şen'i takip ediyorum kardeiş. Ve evet adam eksiltmesi iyi değil :)

Sato'dan isabetli bir başlık.Sato yanılıyora oy verdim ama baya baya oynuyor herif.Bize gelirse iş yapar gibi görünüyor.Gerçi bize gelmeden önce Olcan da iyiydi.Yine de belli olmaz diyeyim.

1-Baskiyi kaldiramiyor

2-Topla çok oynuyor

3- Fiziksiz oyuncu istemiyorum. Volkanin ŞL'inde nasil ezildigini gördük ayni Tarik gibi.

Anadolu takımı seviyesinde bir futbolcu bana göre.Onun gibi birçoğu zaten şuan takımda.Sayıyı azaltmak yerine arttırmanın herhangi bir mantığı yok bence.

Geri
Üst Alt