Vücut Geliştirme ve Yağ Eritme

Dambıllar cok pahali mi kollarim celimsiz benim

Eğer yeni olması gibi bir takıntın yoksa sahibinden den falan bulabilirsin..
Arkadaşım şanslıydı, kapanan bir gym in dumbellerini vs aldı iyi bir fiyattan
Çünkü 40-50 kg lik dumbellarla göğüs press giriyoruz çoğu zaman..
Bazı salonlarda maksimum 35 kg lik dumbellar var.O da işe yaramıyor yıllardır spor yapanlarda
Ama yeni başlıyorsan illa bulursun yeter ki iste

Eğer yeni olması gibi bir takıntın yoksa sahibinden den falan bulabilirsin..
Arkadaşım şanslıydı, kapanan bir gym in dumbellerini vs aldı iyi bir fiyattan
Çünkü 40-50 kg lik dumbellarla göğüs press giriyoruz çoğu zaman..
Bazı salonlarda maksimum 35 kg lik dumbellar var.O da işe yaramıyor yıllardır spor yapanlarda
Ama yeni başlıyorsan illa bulursun yeter ki iste

Bende almayı dusunuyorum, spor geçmişim de var ama epey kas kaybettim.O internette satılan plastik setler epey buyuk ve yararsız dediler.Birde hesapladım uzun bara max 60 kg takılıyor.Şuan kaldıramam muhtemelen ama en geç 2 aya bench presste 60 civarı kiloyu görurum.O yuzden kararsız kaldım.Gerçi o dandik bar ile bench de yapılmaz.Dökumler de çok pahalı.

Ozan Tufan gibi vücudum var. İstesem de geliştiremem

Bende almayı dusunuyorum, spor geçmişim de var ama epey kas kaybettim.O internette satılan plastik setler epey buyuk ve yararsız dediler.Birde hesapladım uzun bara max 60 kg takılıyor.Şuan kaldıramam muhtemelen ama en geç 2 aya bench presste 60 civarı kiloyu görurum.O yuzden kararsız kaldım.Gerçi o dandik bar ile bench de yapılmaz.Dökumler de çok pahalı.

Yerin varsa, sağlam ve profesyonel bişey almak lazım.Yer yoksa ev küçükse, boşver..Git salona yazıl.

Moderatör tarafında düzenlendi:
abi salonu dusundum dusunmesine de bu dönemde yazılmam herhalde.
Sanırım koronodan dolayı öyle düşünüyorsun..
Hayatta başarı, aldığın risklerin bileşkesidir..
Ben giderim..Korono da olsam gidicem..Saat 5 te gymdeydim bu sabah cardio için..
Öğlen 2 de de ağırlık antrenmanı için gidicem..

Sanırım koronodan dolayı öyle düşünüyorsun..
Hayatta başarı, aldığın risklerin bileşkesidir..
Ben giderim..Korono da olsam gidicem..Saat 5 te gymdeydim bu sabah cardio için..
Öğlen 2 de de ağırlık antrenmanı için gidicem..
Renktas sen baya ciddi calisiyorsun? Gunde 2 kere gitmeler.. ben isten sonra cocuklari almadan hemen bi 45-60dk ligina girip cikarsam eyvallah

Takib edelim müthiş 1 sayfa:ddddddd

Gunde 1 ogun yemek
haftada 4 kere cardio

3-4 ayda 15kg atarsiniz

Geri
Üst Alt