Vücut Geliştirme ve Yağ Eritme

Renktaş yanlış anlama ama çekirdeğin 47% yağ.
Bence fit bir vücut için iyi bir besin değil.
Gençlere de hiç tavsiye etmem bol bol sivilce yapar.
Renktaş gençler de sivilce ayrı bir konu. Besin olarak da zaten hareket ediyorsan geleni atıyorsun. Kilo ve yağ olarak da cips gibi ıvır zivira göre candır.

kilo vermek istiyorsaniz.

Ketogenic diyet tavisyemdir.

Kadınlar yapıyor onu genelde.
İki gündür araştırıyorum erkekler de çok yapıyor. Boyum uzun masa başında çalışmaktan boynum sırtım ağrımaya başladı duruşum bile değişti sanki. Bunu önerdi hocanın bir tanesi. Uzun boylularda pek işe yaramıyor dediler. Bilemedim.

İki gündür araştırıyorum erkekler de çok yapıyor. Boyum uzun masa başında çalışmaktan boynum sırtım ağrımaya başladı duruşum bile değişti sanki. Bunu önerdi hocanın bir tanesi. Uzun boylularda pek işe yaramıyor dediler. Bilemedim.
Eşim yapıyor düzenli olmasa da.

Bayağı faydalı buluyordu o.

1 ay dene yav nolcak.

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Faydalı olup olmadığını merak ettim. İnternette her zamanki gibi her kafadan bir ses çıkmış.
Postür için faydalı direk farkeder, boyun bel ağrılarını baya azaltır. Kas geliştirme anlamında bir etki bekleme. Çok dandik bir hocaya gitme yeter işine yarar.

Yarın bizim iş yerinin düzenlediği bir bisiklet turu var, müthiş bir leg day organizasyonu olacak.

Neylerine güvenip böyle bir şeye karar kırdılar bilmiyorum ama yaklaşık 55km'lik bir rota çizmişler. Iş arkadaşlarımı gözümün önüne getirdikçe bana bir gülme geliyor. Bayağı bir gazi veririz yarın yolda herhalde.

Yağ yakmak için sabah aç karnına bir kahve ve bol su ile kardio mümkünse kahvaltıyı geciktirmek

Geri
Üst Alt