Vücut Geliştirme ve Yağ Eritme

bilenlere soru
şu 30-30-30 dedikleri olay sağlıklı bir şey mi - genel bilgi olarak soruyorum

kalkınca ilk 30 dakika 30 gr'a denk protein
arkasından minimum 30 dk kalp ritmini yükseltmeyecek egzersiz olayı.

çok garip geliyor bana bu - çok gördüm son zamanda
garip geldi bana, temelde yaradığı şey neymiş? daha düzenli ve oturaklı beslenme ve antrenman programının daha iyi olacağını düşünüyorum yine de

09/10/2023 tarihinde başladığım diyette 26/10/2023 tarihi itibariyle -9 kg vermiş bulunuyorum.

Vatana millete hayırlı olsun :red:
09/10/2023 tarihinde başladığım diyette 16/11/2023 tarihi itibariyle -13 kg vermiş bulunuyorum.
19/12/2023 tarihi itibariyle -18,5 kg vermiş bulunuyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
24/01/2024 tarihi itibariyle -22 kg vermiş bulunuyorum.

Filinta gibiyim, ateş ediyorum :emrah:

22 yıldır vücut geliştirme yapıyorum.
Artık bırakma zamanı geldi.
Nasıl deforme olmadan bırakabilirim?
Mermi gibiyim kimse bana yanaşmak dahi istemiyor :(
Tamamen birakirsan deforme olmamayi engelleyemezsin en azindan günce 3 adet plank yapabilirsin mesela. Cogu kas bölgesini ayni anda kapatan egzersiz yap bence fazla degil.

Bugün göğüs biceps günü

Hedef ne teyzemin evladı, küçülüp küçülüp sonunda yok olmak mı
Aslında hedefime ulaştım. Ama 5 kg daha vermeyi planlıyorum nasipse. Hedef olarak, en yüksek kilomun şuan ki kilom olmasını planlıyorum.

Sonra +/- 5 kg olduğunda duruma göre konfor alanımda devam edeceğim kilo alıp/vermeye.

garip geldi bana, temelde yaradığı şey neymiş? daha düzenli ve oturaklı beslenme ve antrenman programının daha iyi olacağını düşünüyorum yine de
hurafe abicim ya - kanıtlanmamış tiktok tivitter şeyi çıktı biraz daha bakınca,en azından öyle göründü - boş sağlıksız işler.

Valla freelance iş aldığım için günlerimde boşluk yaratabiliyorum - çalışma saatlerim tamamen bana bağlı o nedenle günlük rahat bir rutin tutturdum.

- 8 - 9 arası kalkış (7 8 saat arası uyku)
- Kahve (ve maalesef 1 ya da 2 sigara - nefret ediyorum o huyumdan)
- Anlı şanlı bir WC (gün burda başlıyor bende)
- Yürüme - 11k adım ya da pil kaldıysa 11 km (11 hastalığım var benim-hayatta hep karşıma çıkan bir şey GS genç baskettede forma numaramdı)
- 12-1 gibi kahvaltı - 3 ya da 4 yumurta (omlet , scramble bazen haşlama - zeytin tanesinin yarısı kadar tereyağ ile yapışmsın diye) + 3 4 zeytin + 2 dilim hindi füme göğüs + çay kaşığı kendi yaptığım kuru domates ezmesi + 2 ince dilim isli peynir - omlet arasına koyup bitiriyorum(Toplam: 340-350 kalori)
- Forum / haberler / iş güç / Playstation vakti akşama kadar
- Akşam 6:30 gibi yemek (3 günlük rotasyonum var - her gün kahvaltım aynı üstteki gibi - 1. gün salata ve et(tavuk göğüs ya da balık - 1.5 parça falan - tavuğu haşlama yapıyorum baharatlayınca tadavdan daha iy oluyor - göğüsün yavan tadı vardır ya o olmuyor. 2. gün - salata - tavuk - yarım ölçü bardağı basmati pilavı - kayvattığım tavuğun suyu ile - yağ falan yok.3.gün akşam yemeği hiç yok - inanılmaz bir şeymiş bu , ertesi güne sabahı fena bir rahat uyanıyor insan) - toplam (370-440 kalori arası tutuyor samsung healthin yemek verilerine göre)
- mutlaka gün içi 2 litre su
- bazen akşamüstü 2 sıkma portakal 1 greyfrut suyu karışık - yanına 5 6 tane yerfıstığı canım çekerse.

15 gündür böyle yaşıyorum - az yemeğe alıştım (ki ANORMAL kola ve büsküvi/cips/gofret abur cuburu olan biriydim pandemiden beri mahfeden olay beni)

toplamda 6.5 kilo gitti 15 günde.

İvan dragodan bi tık daha iyi durumdayım şuanda

Pump üstüne pump oldum

24843.jpg

Geri
Üst Alt