Vücut Geliştirme ve Yağ Eritme

183 boyunda 95 kiloyum , memeler sarkik degil taşan kilolarim yok ama onde bi gobek var tas gibi tavsiyeler kabul edilir

sundan biraz daha fazla cikik bir gobegim var

Bira göbeği nedir? Bira içmek gerçekten Bira Göbeğine sebep olur mu? Bira  göbeğinin nedeni nedir? Bira göbeği nasıl eritilir? Bira göbeğinin  sebepleri - Sağlık Haberleri - TV100
Vücuttaki yağ oranını düşürmelisin, günlük yediğin kaloriler yaktığından düşük olmalı; kalori açığı. Göbek yağları maalesef en son eriyen yağlar, disiplin ve sabır ister.

Vücuttaki yağ oranını düşürmelisin, günlük yediğin kaloriler yaktığından düşük olmalı; kalori açığı. Göbek yağları maalesef en son eriyen yağlar, disiplin ve sabır ister.
Ekmeği kestim , şekeri kestim , abur cuburlari da kestim. Bide Ramazan iyi denk geldi günde 1 öğün yiyorum sahur yapmıyorum. 1-2 de yalandan bitki çayı aldım bakalım

1741876712921.webp

Vucuttaki yag oranini dusurme benimde basimda ki belaydi kolestrol trigleserid cosmustu asiri kilomda yok gobek bolgesinde vardi sadece

Beslenme degismedikten sonra hergun maraton koşsan cozum degil

Tereyag margarin birakacaksin sadece Zeytinyagi kullanacaksin
Sebze yigeceksin et et urunleri komple yasak tavuk oda gogus eti
İmkan varsa balik somon yemek gerekiyor
Birde solgarin no flush niasin vitamini kullandim yag yakimini hizlandiriyor

2 ayda 5 kilo gitti 3 beden kuculdum
Kilodan ziyade 32 beden 29a dustu
Gobek bolgem ve belim inanilmaz inceldi
Birazda hareket lazim tabi
Ama ana olay kesinlikle beslenme
Unutmadan şeker asla yok
Kek börek çörek asla yok
Tatliyi meyvelerden alacaksin
Canim biskuvi cekincede gullon kullandim

Ekmeği kestim , şekeri kestim , abur cuburlari da kestim. Bide Ramazan iyi denk geldi günde 1 öğün yiyorum sahur yapmıyorum. 1-2 de yalandan bitki çayı aldım bakalım

Ekli dosyayı görüntüle 281951
Günlük harcadığın enerjide en az o kadar önemli renktaş. Günde 10k adım atıyormusun? Spor yapıyormusun? Haftada kaç kez?

Benim güncel iş home ofis olduğu için hareket kısıtlı oluyor 3-5k arası kalıyordum mesela. Benim bünye için yetersiz

Benim için faydalı formül haftada 3 kez ağırlık ve 30’ar dakika cardio. Diğer günlerde 30-60 dk arası yürüyüş. 2-3 ayda 5-10 kilo rahat bırakırsın, göbek erir gider

Aranızda Protein ocean ürünleri kullanan var mı? Protein tozu ve pirinç kreması almayı düşünüyorum. Aroma ve tadları nasıldır?

Aranızda Protein ocean ürünleri kullanan var mı? Protein tozu ve pirinç kreması almayı düşünüyorum. Aroma ve tadları nasıldır?
Normalde bigjoy ürünleri kullanıyorum fakat geçtiğimiz ay bime gelmişti bu ocean denedim
Butür ürünlerde aroma bence en son bakılacak ehemmiyette olan şey fakat bir sorun yaşamadım bu hususta
Edit.Protein tozu konusunda konustum diğer şeyi hiç deneyimlenmedim

Kalori açığı ile kilo vermek mümkün müdür? Evet.
Kalori açığı vermeden kilo verebilir misiniz? O da evet.
Günde belli bir saat ağırlık yeleği giyerek kilo verilebiliyor. Vücut kendi ağırlığını korumak istiyor. Ağırlık yeleği ile bunu manipüle etmek mümkün.

Eskiden spor yapardım ama evlendikten sonra ve işten dolayı saldım biraz. Kiloda aldım. Bu ay spora başlamayı düşünüyorum ama kasık fıtığı var. Spora engel olur mu bilmiyorum. Daha çok ağırlık çalışmak istiyorum. Fıtığı patlatırmıyız.? Öyle ise ameliyattan sonra ancak başlayabilirim.

Geri
Üst Alt