VVSL 16/17 Final M:2 | Fenerbahçe 3-0 Galatasaray | MS | 29 Nisan | NTV Spor

Allah ıslah etsin hepinizi.Sayenizde fb en kolay şampiyonluğunu alacak ruhsuzlar. Güç olarak bizden çok üstünler kabul ama 5 6 sayı farkla önde olduğun setleri de alamıyorsan finalde işin ne?

Şampiyonun belli olduğu an: 1.maç 1.set 14-21

bloktan sonra rakip sahaya basmak ihlal değil mi renktaşlar hoca yanlış şeye itiraz etti sanki

Vakıfbank'a talimat gelmiş olması lazım büyüklerden.

Avrupa siz lig Fb denmiştir.

Vakıf'ı eleyen kafanıza tüküriyim sizin

Feneri şampiyon yapmak için yemin etmiş it oğlu it

TapaTalK

Asıl küfürün en büyüğünü eczacı denen mal takım hak ediyor. Voleybol tarihinin en pahalı akdrosunu kurup 3-0 kazandığın ilk maçın devamında 4-1 kaybet. Eczacı finalde olsa şampiyon olacakken şimdi rezil oluyoruz. Cev kupasından kurtulamazsınız bir daha umarım.

Daha akşam basket maçı var
Bu yaşıma kadar girmediğim günaha dursun sayesinde girdim

Futbolda yensek umrumda olmazdi ama rezillik ustune rezillik. Aksamsa baskette yeniliriz. Boşuna ızleyip te sinirlerinizi bozmayin.

İşte böyle her sene böyle tezahüratları

Kel kafana vurayım dekolte kafa

Finale çıkarttığı için Ataman'ı tebrik etmiştim ama böyle hocalık olmaz. Korkaklığın kitabını yazdı tüm maçlar boyunca. 24-20 önde olduğumuz sette tüm topları bilerek Centoni'ye attırdı. Orada bir tane başka oyuncuya pas ver dese iş bitmişti. Kusura bakamsında seneye Cl de rezil ederler kendisini.

Finale çıkarttığı için Ataman'ı tebrik etmiştim ama böyle hocalık olmaz. Korkaklığın kitabını yazdı tüm maçlar boyunca. 24-20 önde olduğumuz sette tüm topları bilerek Centoni'ye attırdı. Orada bir tane başka oyuncuya pas ver dese iş bitmişti. Kusura bakamsında seneye Cl de rezil ederler kendisini.

Avrupada 3-0'dan 4-0 maç verdiği anda kıçına tekme vurulcaktı ki yönetim yok.

Avrupada 3-0'dan 4-0 maç verdiği anda kıçına tekme vurulcaktı ki yönetim yok.

Seneye iyi oyuncular alınacak diyor ama böyle loser olduktan sonra değişen birşey olmaz. Bir kere ne olursa olsun fbye bu kadar ezilen hoca kim olursa, hangi branşta olursa olsun gitmeli.

Başlık 3-0 olarak revize edildi.

voleybol takimi basariliydi genelde ama sonunu getiremedik

Geri
Üst Alt