Wanda Nara: "Galatasaray ile olan sözleşmemi bitirdim"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1667812750043.png

Yaşadıkları gitgelli ilişki ile oldukça konuşulan Galatasaraylı Mauro Icardi ile Wanda Nara'dan yeni bir haber var. Arjantinli model ve futbol menajeri, Icardi ile ilişkisi hakkındaki soruları cevapladı. Ayrıca Mauro Icardi, Galatasaray yönetimine Wanda Nara'nın artık onun menajeri olmadığını belirtti ve 1 milyon euro'luk menajer komisyonunu Wanda Nara'ya ödenmesini istemiyor.

"ONU SEVİYORUM VE O BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Canale 5 adlı İtalyan kanalında yayımlanan ünlülerin hayatlarını mercek altına alan Verissimo adlı programa katılan Wanda Nara, Icardi ile barışıp barışmayacağı hakkındaki soruya şöyle yanıt verdi: "İlişkimize iki aydır ara verdik. Ama onu seviyorum ve o benim için dünyadaki en önemli kişi. Biz 5 çocuklu bir aileyiz ve bu yüzden dostça ayrıldık. Rapçi L-Gante ile hakkımda çıkan haberler ise doğru değil. Her şey birlikte yaptığımız işten sonra meydana gelen yanlış anlaşılmalardan kaynaklı."

"BİZ BEŞ ÇOCUKLU BİR AİLEYİZ"

Icardi ile beş çocuklu bir aileye sahip olduklarını belirten Nara, sözlerine şu şekilde devam etti: "Mauro ve ben 2 aydır ayrıyız. Durumumuz ikimizin de en yakın arkadaşlarından biri olan bir avukat tarafından takip ediliyor. Biz 5 çocuklu bir aileyiz ve ne olacağını asla bilemezsiniz. Ben Arjantin'de çok çalışıyorum, Icardi Türkiye'de. Çocuklarımız ise yaşamak istedikleri yer olan İtalya'da hayatlarına devam ediyor."

"GALATASARAY İLE OLAN SÖZLEŞMEMİ BİTİRDİM"

Icardi'nin menajerliğini yapmaya son verdiğini de belirten Wanda Nara, şunları ifade etti: "Artık Icardi'nin menajerliğini yapmamın doğru olmadığını düşündüm ve Galatasaray ile olan sözleşmemi bitirdim."

Milliyet

Mauro Icardi "Galatasaray! O daha vefali" diyen Metin Oktay'dir. Futbolu kulubumuzde birakmali.

Tamam kes hadi yürü

İtalya'da "çocukları vardır ondan gidiyordur herhalde" diyordum. Öyleymiş hakikatten.

Isabet olmus. Umarim Icardi artik kendi yolunu cizer, ileride kendisine daha sakin ve oturakli bir hanimefendi bulur.

Keske birine asik olupda gitsen su adamin basindan

Hala bir kadınla nasıl konuşulması gerektiği bilmeyen erkekler görüyorum.

Wanda yı anlamak için wanda olmak gerek onu içinde hissetmek.

çocuklar burada okula yazılmıştı. şimdi italyadalar mıymış

Geri
Üst Alt