Wanda Nara ve Icardi Ayrıldı | Barıştılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yüksek ihtimal kadın Arjantin'deki programdan ayrıldı çocukları ile ayrı kalmak istemediği için ve o yüzden anlayış bekliyorum yazdı. Herkes de bunu İcardi ile ayrılığa bağladı gibi geliyor bana.
mevzu bu zaten,boşver kafa dagıtıyoz abi

Yüksek ihtimal kadın Arjantin'deki programdan ayrıldı çocukları ile ayrı kalmak istemediği için ve o yüzden anlayış bekliyorum yazdı. Herkes de bunu İcardi ile ayrılığa bağladı gibi geliyor bana.
işte bu

Karşılıklı fesh durumu da olabilir. Bunlar olgun düşünceli insanlar.

Bende böyle düşünüyordum ancak Icardi'nin paylaştığı onca hikayeyi silmesi düşündürücü.

İnstagram pek anlamıyorum da hikaye belirli bir süre sonra kendi yok olmuyor mu?
24 saatte siliniyor. Burada akşam üstü paylaşmasına rağmen kendi silmiş. Tek şüphe o. Onun dışında dediğin gibidir muhtemelen. İnanılmaz bir bilgi kirliliği var.

Ayrılık doğru mu bilmiyorum ama. Bu kadın Maxi Lopez'e dönerse bu Merkür Retrosu mudur nedir harbi inanmaya başlayacağım bu işlere. @Sergen Zeren ne diyorsun bu konuda...

Zaten kendisinden cok bir beklentim yoktu arada bos gecmesin go latsin yeter diyordum o da olmayacak gibi. Yine de tabi takimimizin sagligi ve iyiligi acisindan olumlu dusunmek durumundayiz.

Son tahlilde Wanda hala yengemiz mi değil mi?
Ona göre vaziyet alalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt