Wanda Nara ve Icardi Ayrıldı | Barıştılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nara yengem İstanbula getirip ayrıldı. Vardır bir hayır belki bıkmıştır İcardi reis.

İcardi den ses yok mu ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yaw adam kac senedir beraber, artik skilmisdir ztn, gider güzel yeni heyecan bulur biter olay

Bu iki tarafın da okeyleştiği bir şey ise bizim açımızdan daha iyi. Değilse daha kötü bir durum.

Bakacağız artık. Gomis var, Sefer var, Mertens var.. bir şekilde ligi götürürüz

Emre zengin çocuklarında sıkıntı değil fakirler gibi düşünme
Paranın çok küçük yaştaki çocuklardaki etkisi ne kadar olur bilemedim sonuçta evin içinde kavga da dönüyor küfür de bi yandan bir abisi var babası maxi olan o da huzursuz geziyordur evde değişik bir hayat ilk ayrılışları da değil üstelik

Paranın çok küçük yaştaki çocuklardaki etkisi ne kadar olur bilemedim sonuçta evin içinde kavga da dönüyor küfür de bi yandan bir abisi var babası maxi olan o da huzursuz geziyordur evde değişik bir hayat ilk ayrılışları da değil üstelik
Bilemedim ev çok büyük kavgaları duymuyorlardır :) Şaka bi yana illa ki çocuklar etkileniyordur ancak bazı konularda bu durumları paralarıyla çabuk atlatıyorlar baba özlemi anne özlemi çok yaşamıyorlar zaman geçirme vs gibi sıkıntıları olmuyor . Zaten aynı evde bile olsalar bakıcıları ilgileniyordur çoğu zaman , yoksa biz fakirler gibi hadi kalk cocuklar ile oyun oyna parka götür , işten gelmişsin yorgun argın geçim sıkıntısı gibi şeyler yaşamıyorlardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt