wanda nara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamın enerjisini emmeye gelıyor

enerji yerine istediginizi koyabilirsiniz

Gelme yenge. Bir kaç güne ts maçı var İcardi bize lazım.

Sonra gel.

Icardi motor gibi calisiyor arkadaslar. Bakin her Milano ya gittigi maç sonrasi Hayvan gibi Geri döndü ve sapladi. Ona yag lazim. Yaglanmasi gereken bir motor oldugunu kendisi de biliyor. TS maci hazirliklari araliksiz devam edecek. Onun için seks bence rejenerasyon gibi birsey. Ts macinin önemini biliyor. Ülke disina cikmasi mümkün degil cünkü takvim sıkışık. O yüzden Wanda devreye sokulmuş olabilir. Ayrıca Wanda mutlu icardi mutlu. Bu da demek oluyor ki biraksin Wanda motoru yaglasin ve bizim oglan hamsiye saplasin

Allah razı olsun yenge sosyetenin tüm maaşını yolla yenge

Clarin'de şöyle bir yazı çıkmış:

İspanyol gazeteci Jordi Martin : ''Mauro Icardi ile Wanda Nara arasında çok büyük bir tartışma yaşandı, yakın çevresinin bana söylediğine göre Nara, Icardi'nin eski takım arkadaşı bir futbolcuyla Dubai'ye kaçtı!"

''Bana bu oyuncunun sekiz aydır evli olduğunu, evlendikten kısa bir süre sonra Wanda ile tanıştığını ve aralarında bir aşk olduğunu söylediler. Keita Baldé, takımıyla birlikte kamp için için Dubai'ye gittiğinde Wanda Nara ile kırıştırmak için kamptan kaçıyor''

''Bir otelde birlikte kalıyorlar. Bana söylediklerine göre Wanda ve Icardi barışıyorlardı, hatta Icardi ile İstanbul'a dönmeyi bile düşündü ama bu olay bir şok oldu! Icardi, Wanda'nın banka kartının hareketlerinden her şeyi öğreniyor ve tüm malvarlığını kullanıma kapatıyor!''

Ekli dosyayı görüntüle 189397

Hangi otel söyleyin aldıralım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

1 hafta içinde sırasıyla Meksika - Arjantin - Uruguay - Brezilya ülkelerini gezmiş :D Şu anda ise Brezilya'da :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt