Wesley Sneijder, Türkiye Kupası Finalinde Forma Giyemeyebilir!

Ümit Çatar

Cezalı
1010809.jpg

Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynanacak olası bir Türkiye Kupası finalinde forma giyemeyebilir.

Copa America için Uruguay Milli Takımı'na gitmesi beklenen Fernando Muslera'nın ardından, Hollanda Milli Takımı'nın 27 Mayıs'taki İrlanda Cumhuriyeti karşılaşmasına davet edilmesine kesin gözüyle bakılan Hollanda Milli Takımı Kaptanı Wesley Sneijder de Fenerbahçe ile oynanacak olası bir Türkiye Kupası finalinde forma giyemeyecek.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinin ilk maçında Çaykur Rizespor'u 3-1 yenmeyi başaran Galatasaray, büyük bir mucize olmadığı taktirde finale kalacak. Finalin diğer takımının, deplasmanda Torku Konyaspor'u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Galatasaray ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirmesi beklenen Ziraat Türkiye Kupası finali 26 Mayıs'ta Antalya'da oynanacak.
Ancak, bu tarih özellikle Galatasaray'da büyük bir sıkıntıya yol açtı.

Kaleci Muslera'nın, mayıs ayının son haftasında Copa America'da mücadele edecek Uruguay Milli Takımı kampına gideceği dün medyaya yansıdı.
Buna benzer bir durumun Hollanda Milli Takımı'nın kaptanı Wesley Sneijder için de geçerli olduğu ortaya çıktı. Hollanda, 27 Mayıs'ta İrlanda Cumhuriyeti ile özel bir maç yapacak ve Sneijder de büyük olasılıkla aday kadroya davet edilecek.

Galatasaray Kulübü, Muslera ve Sneijder için Uruguay ve Hollanda futbol federasyonlarından özel izin almadığı taktirde her iki oyuncu 26 Mayıs'taki Ziraat Türkiye Kupası final maçında forma giyemeyecek.

Bir süredir Hollanda Milli Takımı'na çağrılmayan Robin van Persie de davet aldığı taktirde olası bir finalde oynamayacak.

Kralspor

Moderatör tarafında düzenlendi:
Giyince ne oluyor sanki, derbide leş gibiydi.

{taptap}

Tff bu boktan tarihi çok mu aradınız ulan

Ftor sagolsun cok guzel program yapmis.

Fb'de Kjaer,Alves,Nani falan da oynayamaz gibi.1 hafta öncesine almaları lazım bu maçı.

Portekiz'in, Danimarka nin maci yok muymus Mayis ayinda? O halde Kjaer, Nani, Alves de olmayacak. Hedef sadece Sneijder olmus.

Portekiz'in, Danimarka nin maci yok muymus Mayis ayinda? O halde Kjaer, Nani, Alves de olmayacak.

portekizin 29unda var danimarkanın maçı var mı göremedim

asıl çek cumhuriyeti 26sında hazırlık maçı yapıyor malta ile kadlets kesin yok :D

hoş ne işe yarayacaksa

kesinlikle geri alınmalı maç tarihi

Sırada poldi var.Almanyanın yokmuymuş özel maçı 28 mayıs civarı.

bu maç 11 veya 12 mayısa alınmalı kesinlikle

kupa rövanşını 20sinden 5ine çektiler zaten 2 maç da formalite

fenerin lig maçını öncesinde kupa maçı var diye 9 mayıs pazartesiye koymuşlar lüzumu yok kadıköyde gençlerbirliği ile oynuyolar onu cumartesiye bile alabilir tff

11 mayıs çarşamba veya 12 mayıs perşembe günü oynanmalıdır

beyler alinti yapip huzur kacirmayin , ben ayni fikirde oldugum bir kisiden alinti yaptim ,dusuncem budur, mahalle baskisi ile de degistirecek degilim , sneijder benim gorusume gore bu sezon el freni , baskasi baska dusunuyorsa o da insallah sorun cozulur oynar der

ben ondan alinti yapip da sizin gibi ajite edici mesajlar yazmam . herkesin dusuncesi kendine .

Geri
Üst Alt