Wesley Sneijder'in Sözleşmesi Feshedildi!

Olcan, selcuk, Sabri gibi kan emiciler bakın lan bakın bu adam 5 milyon euroyu bırakıp gitmiş. İstese kalır s. s. Alırdı bu parayı. Ama sizin gibiler kurusunuza kadar bu kulüp anasını aglatirsiniz. Yerli oyuncu demek böyle iste. Yabancı adamlardaki ahlak yok sizde bir de sözüm ona Galatasaraylilar defolun lan siz Galatasarayli olamazsınız.

Dursun Özbek, Fenerbahçe'li olsa bu kadar zarar veremez bir takıma. Sneijder'i neden gönderir hala anlamıyorum.

Birer birer gidiyorlar
2bec6417d17fe79d7351d63b12322941.jpg

SM-A310F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sarper, kimse futbolcuya dayalı sistemin devam etmesini istemiyor ama bu işin çözümü de böyle pat küt değil. Teknik direktör otoritesini kaybetmeden krizleri yönetebilme kabiliyetine sahip olmalı, yoksa işte böyle sahaya çıkardığı takım mücadele etmeden üstüne birde sahada lay lay lom kafasına göre takılır. Evet Tudor teoride doğru tespitler yapıyor ama işin pratiğine baktığımızda Tudor da problemlerden biri durumunda. Buna uygun bir hoca getirirsen, otoritesini kaybetmeden takımın saygısını kazanan, işte o zaman devamlı hoca değiştirmene gerek kalmaz. Ancak sen gidip Hamza gibi bir problemi, biliyorum seviyorsun ama vadi dolmuş denizliyi, başka bir görev için getirip soğuk suya attığın çok naif Riekerinki ve son olarak gerçekten psikolojik sorunları olduğunu düşünmeye başladım başladığım Tudoru getirirsen, işte sonucu böyle olur.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Denizli'yi sevmem 3. döneminde başarısız olduğunu kabul etmeme engel değil.Zaten süreç çok uzamadan kendisi gitti takımdan.

Herkes için farklı olumsuzluklar/bahaneler sıralayabiliriz.Bence bu kadar dikiş tutmayan,sürekli bir istikrarsızlığın olduğu ortamda sürekli hoca kovmak olsa olsa serum takmak olur en fazla.Futbolcular bana göre baş sorumludur ve Tudor'un bu konuda ne yapacağını bekleyip görmek istiyorum.

Denizli'yi sevmem 3. döneminde başarısız olduğunu kabul etmeme engel değil.Zaten süreç çok uzamadan kendisi gitti takımdan.

Herkes için farklı olumsuzluklar/bahaneler sıralayabiliriz.Bence bu kadar dikiş tutmayan,sürekli bir istikrarsızlığın olduğu ortamda sürekli hoca kovmak olsa olsa serum takmak olur en fazla.Futbolcular bana göre baş sorumludur ve Tudor'un bu konuda ne yapacağını bekleyip görmek istiyorum.
Saygı duyarım, en azından bazı omurgasızlar gibi ölüp bittikleri adamı satıp dönen, aslında amaçları Provokasyon yapmak olanlar gibi değilsin, inandığın, umduğun bazı şeyler var.

Ben şahsen inanmıyorum, çünkü yeteri kadar vakti vardı diye düşünüyorum.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Saygı duyarım, en azından bazı omurgasızlar gibi ölüp bittikleri adamı satıp dönen, aslında amaçları Provokasyon yapmak olanlar gibi değilsin, inandığın, umduğun bazı şeyler var.

Ben şahsen inanmıyorum, çünkü yeteri kadar vakti vardı diye düşünüyorum.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Görüşler zamanla değişebilir de skor taraftarı olmamak lazım.

Şu andan sonra hiç vakti yok,taraftar tepkisi dinmezse Dursun Tudor'u da sepetler belli oldu bu.Taraftar şu an tamamen kontrolünü yitirdi,herkese her şeye tepki gösterebilir takımda Muslera hariç.

Görüşler zamanla değişebilir de skor taraftarı olmamak lazım.

Şu andan sonra hiç vakti yok,taraftar tepkisi dinmezse Dursun Tudor'u da sepetler belli oldu bu.Taraftar şu an tamamen kontrolünü yitirdi,herkese her şeye tepki gösterebilir takımda Muslera hariç.
Sarper kardeşim inan ki skor taraftarı değilim. Hatta bende dedim iyi madem takımını kursun görelim bakalım, Nasrettin Hoca misali ya tutarsa. Ancak dün maçta gördüm ki Tudor da gram ilerleme yok, yine aynı hatalar. Bu adama en çok güvenilen disiplin de olmadığına göre, ki olsa takım en azından mücadele ederdi, bu iş bana göre olmaz.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Sarper kardeşim inan ki skor taraftarı değilim. Hatta bende dedim iyi madem takımını kursun görelim bakalım, Nasrettin Hoca misali ya tutarsa. Ancak dün maçta gördüm ki Tudor da gram ilerleme yok, yine aynı hatalar. Bu adama en çok güvenilen disiplin de olmadığına göre, ki olsa takım en azından mücadele ederdi, bu iş bana göre olmaz.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Arena'da bu takıma 4 tane atıp turlasak bu sefer süperiz toparlandık mı diyeceğiz?1-2 maçtan ziyade 9-10 maçlık genel görüntüye bakmak lazım onun için de zaman lazım.

Buranin patronu biziz sizse müşterisisiniz diyorlar her seferinde...

Alex örneği sneijder ornegi Abdul.kader keita ornegi...eskikerde kosecki tanju örnekleri..

Allah belanizi versin..

Hala kombunesini iptal ettirmeyen koyunlarada kömür makarna dağıtılsın

Zaten yaptıklarıyla haklı tepkiye maruz kalırken, Tudor'a güvenip nası yapabildi bu hatayı aklım almıyor.
Nereden tutarsan tut yanlış hamle. Sonun Sneijder olur insallah.

Geri
Üst Alt