Wilfred Zaha'nın Menajeri Sözleşme Fesih Görüşmelerini Yapmak İçin İstanbul'a Geldi

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Yunan basınından SDNA GR'nin haberine göre Wilfred Zaha'nın menajeri 31 yaşındaki futbolcunun sözleşme fesih görüşmelerini yapmak için İstanbul'a geldi.

Haberde yer alan bilgiye göre Yunanistan Ligi temsilcisi Olympiakos, Galatasaray ile Wilfred Zaha arasındaki durumu yakından takip ediyor ve Fildişi Sahilli futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor.

Sol kanat oyuncusunun Olympiakos'a gitmeye sıcak baktığı ama Yunan ekibinin daha yüksek bir maaş teklifi yapması gerektiği belirtildi.

Galatasaray'da Zaha bekleyişi

Yunanistan'a gidecekse bu is uzayabilir, orada transfer donemi bizdeki gibi gec kapaniyor.

Eger 5 buyuk lige gitmek istiyorsa yarin belli olur durumu zaten.

bu surec boyle gecmemeliydi yazik oldu

Zaha da geçerkten sıkıntı bi karakter, ne işin var yunanistanda git bir arap klübüne paranı al mis gibi, bizde 3-5 kuruş bonservis kazanırdık

Yunanistan'a gidecekse bu is uzayabilir, orada transfer donemi bizdeki gibi gec kapaniyor.

Eger 5 buyuk lige gitmek istiyorsa yarin belli olur durumu zaten.
Sana yazmistim knk. Alacaklarina karsilik bonservisi verip gonderilmeli diye

Ziyechte gidebilir

bu surec boyle gecmemeliydi yazik oldu
Kesinlikle hala anlam veremiyorum. Tüm oyuncuları yaz kampına katıldı, daha düzenli olacak derken darmadağın oldu.

Zaha Premier Lige kiralık gitse anlayışla karşılarım ama böyle elden çıkarılması gereken bir oyuncu gibi davranılması çok anlamsız.

Süper Kupa'ya ilk 11 başlasa ya da ligde değerlendirilse kesinlikle böyle olmazdı. Okan Hoca'ya bu konuda çok kızıyorum. Geçen sene nasıl verim aldıysa bu senede tam tersi oyuncuyu kaybetti.

Bilmem napsın erdem timur sizi

Şurada bir kaç maç sonra gidecek hoca için kaliteli adamı gönderiyoruz. Tamamen skandal yemin ederim.

Mertens yaşlandı, kerem desen belli, barış ise deli danalar gibi, ziyech etkisiz. Bu adamı göndermek aptallıktır.

Bu adam tam olarak ne yaptı yahu. İdmanlar da bakıyorsun arkadaşları ilede problemi görülmüyor. Galatasaray değerlerine filanmi sovdu. Hadi tamam gönderilmesi gerekiyor. Sergio gibi hiç bir işimize yaramayan adamlara da aynısını yapsınlar o halde.

Sizce suç Zahada mi? Bu konuda bir anket yapılmalı. Ben zahanin çıktığı maçların hiçbirinde mücadele etmediğini görmedim. İcardinin 90 dk topla 4 kez buluştuğu ve 3unu kaybettiği, hiç kosmadigi 10 maç sayarım. Muslera'nın sadece bu sene 3 maçını sayarım, ziyechin sayarım, torreiranin bile sayarım. Ama zahanin mücadele etmedigi, birşey yapmaya çalışmadığı maçı sayamam. Son 10 dk bile girse hareketlilik getirdi, defansa koştu. Keremi topcudan saymadigim için koymadım, Nelson ve apoyu koymadım. Mertens keza. Daha bu adamdan ne bekleniyordu anlamıyorum. Yönetim okana 3 verirken herhalde zahayi oynatma diye madde ekletti sanırım, zamanında Sabri'nin prandelli döneminde oynatilmamasi gibi.

Okan kendi başına oynatmiyorduysa da sebebini açıklamalı. Zaha, Oliveira, gomis, kazimcan, viniscus, tete, davinson, seferovic, dubois, Yusuf, yunus, zaniolo, midtsjo, Ross, angelinho, bakambu, Gökdeniz, Eyüp, auirer ve bonus boey.. bu gibi unuttuklarimda vardır, hepsi mi coptu arkadaş. Bir tane bile geliştirebilecegi oyuncu yok muydu? Niye transfer ettirdi madem? Oynatmadigi oyuncular bir tarafini kurtardı kritik maçlarda. Gomis kaç maç kazandirdi, bats kaç maç çevirdi, göndermek için takla attığı boey geldi okani Okan yaptı. Zaha Clde neler yaptı, tete neler yaptı. Bunlardan verim almayıp çöp yapan TD, TD mıdır??

Geri
Üst Alt