Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yüksek mevkilerde tanıdıklarım varNasıl buldun bu mesajları?
İkinci de daha dandik bi hocayla 99 puan aldı, bu neyi kanıtlıyor?Geçen sene 102 puanla şampiyon oldu takım, okana rağmen. Fena değilmiş o zaman transferler. 1 senede bu hale gelmeleri sorun değil mi
Yanılmışız abi, bu işin profesyoneli değiliz sonuçta, bizim kararımızla hiç bir bütçeye eksi yazmıyor, bizim yanılma hakkımız olması kadar normal bi şey var mı?yakıştı mı hiç Mert şimdi
"Olan var olmayan var" şarkısıyla duyurusunu yaptı yahu kulüpzahayla ilgili ifb haberi çıkması ifbnin rezervasyon yaptırdığı anlamına fln mı gelior
çalımla ne ilgisi var, çalım muhabbeti internet taraftarlarına yönelik bi pazarlama şeysi
herifle sezon bitmeden ilgilenmeğe başladığımız ve de listedeki oyuncular arasından en çok istenenlerden biri olduğu gerçeği mevcut
traş infolarla konuyu hoca gibi germeyelim
"Olan var olmayan var" şarkısıyla duyurusunu yaptı yahu kulüpNe traş infosu?
Sizce suç Zahada mi? Bu konuda bir anket yapılmalı. Ben zahanin çıktığı maçların hiçbirinde mücadele etmediğini görmedim. İcardinin 90 dk topla 4 kez buluştuğu ve 3unu kaybettiği, hiç kosmadigi 10 maç sayarım. Muslera'nın sadece bu sene 3 maçını sayarım, ziyechin sayarım, torreiranin bile sayarım. Ama zahanin mücadele etmedigi, birşey yapmaya çalışmadığı maçı sayamam. Son 10 dk bile girse hareketlilik getirdi, defansa koştu. Keremi topcudan saymadigim için koymadım, Nelson ve apoyu koymadım. Mertens keza. Daha bu adamdan ne bekleniyordu anlamıyorum. Yönetim okana 3 verirken herhalde zahayi oynatma diye madde ekletti sanırım, zamanında Sabri'nin prandelli döneminde oynatilmamasi gibi.
Okan kendi başına oynatmiyorduysa da sebebini açıklamalı. Zaha, Oliveira, gomis, kazimcan, viniscus, tete, davinson, seferovic, dubois, Yusuf, yunus, zaniolo, midtsjo, Ross, angelinho, bakambu, Gökdeniz, Eyüp, auirer ve bonus boey.. bu gibi unuttuklarimda vardır, hepsi mi coptu arkadaş. Bir tane bile geliştirebilecegi oyuncu yok muydu? Niye transfer ettirdi madem? Oynatmadigi oyuncular bir tarafini kurtardı kritik maçlarda. Gomis kaç maç kazandirdi, bats kaç maç çevirdi, göndermek için takla attığı boey geldi okani Okan yaptı. Zaha Clde neler yaptı, tete neler yaptı. Bunlardan verim almayıp çöp yapan TD, TD mıdır??
Performansı alacak olan adam hoca. Zaha geçen sene iyi oynadığı zamanlarda bile kenara aldık, bu sezon başında yaşanılanı filan saymıyorum daha.Yanılmışız abi, bu işin profesyoneli değiliz sonuçta, bizim kararımızla hiç bir bütçeye eksi yazmıyor, bizim yanılma hakkımız olması kadar normal bi şey var mı?
Ayrıca burda olay Zaha'nın performansı da değil. Ben hâlâ takımın en değerli oyuncularından biri olduğu ve düzgün planlamayla üst düzey performans alacağımızı düşünüyorum. Ama bu adamlara bu sözleşmeleri verip elini konulu sallaya sallaya gezen adamların yanılma hakkı yok. Takımın başındaki hocanın sistemine uymayan adamı alıp sonuç beklemeye hakkı yok. Hocanın kafasındaki plan haricinde yapılacak bir transfere onay verme hakkı yok.
Yakıştı mı şimdi?
Erden'in dediği beni pek ilgilendirmiyor açıkçası, herkes kendini kurtarmak için her şeyi diyor her gün. En çok istenilen oyunculardan biriyse yine hatalı plan. Takımının en verimli adamlarından biri oynuyordu o mevkide. Icardi'yle saha içi uyumu en iyi adam Kerem'di. Zaha geldikten sonra napacağını şaşırdı hoca Kerem'i 10 falan oynattı ikisi de cacık performanslar verdi.msjımın 2. satırını oku o halde
çalım muhabbeti yapılması çalım amacıyla alındığı mealini taşımıyor
erden timur dedi en çok istenen oyunculardan biri diye
ifb ilgileniyor diye ilgilenmeye de başlamadık. aslında hepsi yazıor postta
Nerden baksan plansızlık işte. Sneijder geldi bi süre takımda yer bulamadı, Hasan biz Kaka'yı istiyorduk falan diye saçmaladı, hemen üstüne bi haber çıktı "Sneijder'i de alırım, oynatacak hocayı da alırım" dedi başkan diye. Bu yönetim yapabildi mi Okan'a böyle bi yaptırım? Çiçek çocuk gibi takılıyor kulüpte herkes. Erden de buna dahildi. Sen bi yatırım yapıyorsun, bu yatırımın peşini takip etmiyorsun. Var mı böyle bir dünya?Performansı alacak olan adam hoca. Zaha geçen sene iyi oynadığı zamanlarda bile kenara aldık, bu sezon başında yaşanılanı filan saymıyorum daha.
7m veya ne kadar ise maliyeti sen düşünüyorsun, ben düşünüyorum ama hoca düşünmeyip böyle davranıyor şu anda.