- 15 Nisan 2010
- 19.795
- 4.279
- 1.618
Geçen sene kurulan takımın planlamasında kimlerin emeği varsa hepsine diyorum.Erdene mi diyorsun bunu reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene kurulan takımın planlamasında kimlerin emeği varsa hepsine diyorum.Erdene mi diyorsun bunu reis
Geçen sene 102 puanla şampiyon oldu takım, okana rağmen. Fena değilmiş o zaman transferler. 1 senede bu hale gelmeleri sorun değil miGeçen sene kurulan takımın planlamasında kimlerin emeği varsa hepsine diyorum.
yakıştı mı hiç Mert şimdiÇalım zaaaaa. Al sana çalım. 13 yaş zekasıyla futbol kulübü yönetilirse olacağı bu.
GS artık kendi topunu tüfeğini üretmeye başladı diye yorumladım.
Bu omuzlar yıllar içinde PL'nin bütün savunmacılarının darbeleriyle çelikten dövüldü. Süper Lig'in savunmacılarının vay haline...........
Manu maçı biraz hedef maçı gibiydi onun için ve ters bir sonuç olsaydı Zaha'da tersine bir kırılma olabileceğini düşünüyordum açıkçası. Olabilecek en iyi senaryo gerçekleşti, Zaha da zehri aldı artık, durdurulamaz bir şey geliyor...
+Ziyeh+tetegereksiz bir transferdi
Nasıl buldun bu mesajları?yakıştı mı hiç Mert şimdi
Tek katılabileceğim Zaha konusu olur.Aslında ilk meşaleyi gomis yakmıştı adam oynamak istiyordu rekabet istiyordu ama şampiyonluk yarışında olduğumuz için o olayda herkes gomis de suçu buldu .
O gomis olmasa o sezon Okan hoca belki 10.maci göremezdi.
Yusuf demir de galiba bir laf etti ki oynatilmiyor zaha da ayni şekilde.
Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali .