Wilfred Zaha'nın Menajeri Sözleşme Fesih Görüşmelerini Yapmak İçin İstanbul'a Geldi

Geçen sene kurulan takımın planlamasında kimlerin emeği varsa hepsine diyorum.
Geçen sene 102 puanla şampiyon oldu takım, okana rağmen. Fena değilmiş o zaman transferler. 1 senede bu hale gelmeleri sorun değil mi

Çalım zaaaaa. Al sana çalım. 13 yaş zekasıyla futbol kulübü yönetilirse olacağı bu.
yakıştı mı hiç Mert şimdi
GS artık kendi topunu tüfeğini üretmeye başladı diye yorumladım.

Bu omuzlar yıllar içinde PL'nin bütün savunmacılarının darbeleriyle çelikten dövüldü. Süper Lig'in savunmacılarının vay haline...........

Manu maçı biraz hedef maçı gibiydi onun için ve ters bir sonuç olsaydı Zaha'da tersine bir kırılma olabileceğini düşünüyordum açıkçası. Olabilecek en iyi senaryo gerçekleşti, Zaha da zehri aldı artık, durdurulamaz bir şey geliyor...

zahayla ilgili ifb haberi çıkması ifbnin rezervasyon yaptırdığı anlamına fln mı gelior
çalımla ne ilgisi var, çalım muhabbeti internet taraftarlarına yönelik bi pazarlama şeysi
herifle sezon bitmeden ilgilenmeğe başladığımız ve de listedeki oyuncular arasından en çok istenenlerden biri olduğu gerçeği mevcut
traş infolarla konuyu hoca gibi germeyelim

Toksik bir adam tamam da bu arkadaştan faydalanamayanların da hesap vermesi lazım. Bu kadar şımarıklık fazla artık.

Acaba Okan Buruk, Zaha'yi ikna etmek için ne söyledi? Run run like a crazy, press to ball, run run run

5 milyon tazminat verilip göndermek yerine, 7 milyon alıp kalması gerekirse oynamadan kalması daha doğru tercih olur. Geçen seneki dubois olayından ders alsınlar. Lig uzun ne zaman işimize yarayacağı belli olmaz.

Aslında ilk meşaleyi gomis yakmıştı adam oynamak istiyordu rekabet istiyordu ama şampiyonluk yarışında olduğumuz için o olayda herkes gomis de suçu buldu .
O gomis olmasa o sezon Okan hoca belki 10.maci göremezdi.
Yusuf demir de galiba bir laf etti ki oynatilmiyor zaha da ayni şekilde.
Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali .

Suç asla Zaha'da değil. Oynadığı sisteme uygun oyuncu almayan teknik ekipte. Madem B planın yok ve hep A'yı deneyeceksin o zaman A'ya uygun oyuncu almak zorundasın. Aksi aynen böyle zulüm olur.

Aslında ilk meşaleyi gomis yakmıştı adam oynamak istiyordu rekabet istiyordu ama şampiyonluk yarışında olduğumuz için o olayda herkes gomis de suçu buldu .
O gomis olmasa o sezon Okan hoca belki 10.maci göremezdi.
Yusuf demir de galiba bir laf etti ki oynatilmiyor zaha da ayni şekilde.
Doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali .
Tek katılabileceğim Zaha konusu olur.

Gomis'in yaptığı terbiyesizlikten başka bir şey değildi o dönem. 3. forvet konumunda olan Barış oyuna girdi, ben 2. forvetim, ben niye oynamıyorum diye tribe girdi. Barış hakediyordu formayı ve oynaması doğru karardı.

Y. Demir bizde oynamıyor, geçen yıl gittiği takımda niye sadece bir kaç maç oynamış onu da sorgulamak gerek.

Zaha konusunda zaten gitsin diye yırtındıkları ortada. Tavırlarını, takım ve taraftar ile bağını beğenmesem de kamptaki performansı, açıklamaları bu sezona motive olduğunu ve hazırlandığını gösteriyordu ki bir anda mobbinge maruz kalmaya başladı.

Ne almayı ne satmayı biliyor rezil herifler. Şimdi kamyon yüküyle parasını verip gönderecekler bedavaya mı fesih edecek sanki. Ne anladım bu işten.

Geri
Üst Alt