- 30 Temmuz 2009
- 11.962
- 6.128
- 1.823
Yerinde olsam birkaç ay dişimi sıkardım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Ayıp olur bu kadarı da. Çok göze batar" derdi.ali koç şu kadarını yapmazdı bize gelse
Elemanları yapıyor işte. Koç çalışanı, acunun kankası yönetimdeali koç şu kadarını yapmazdı bize gelse
Suat hocam, misimovici sakız çiğnedi diye gönderen efsanemizi tek kalemde sildik zamanında. Feneri o kadroyla 5ledigi yıllar. Şimdi ortada sebep yokken 50 oyuncu yiyen ve ezeli rakiplerinden 5 yiyen, oyun kimliği olmayan bir tdyi savunur hale geldik. Yonetim-taraftar-oyuncu olarak bu kadar yozlastigimiz yılları çok hatırlamam. En azından bu ucluden biri tepki gösterirdi. Galatasaray diye birşey kalmayacak bu gidislesevgili murat , daha once de nacizane vurguladigim gibi ,
bu konu da ciddiyim - verdigimiz $ ,
tek sezonda gelinen surec .olaylarin buraya gelmesi ; velhasil , bu $ *zarar teknik direktor den alinmali .
bu bugun olmayacak elbette. ancak ileri de bir gun salt biz degil ,
tum kuluplerimiz de gormeyi istedigim bir kural - kulupler ozelinde .
saygi ve selamlar .
İki takımda dandik hocalarla ligin üstünde kadrolarla iyi puan aldığını kanıtlıyor. 99un 4unu bizden aldılar, salakliklarina doymasinlar, manay reis şampiyon yaptı biziİkinci de daha dandik bi hocayla 99 puan aldı, bu neyi kanıtlıyor?
Suat hocam, misimovici sakız çiğnedi diye *gönderen efsanemizi tek kalemde sildik zamanında. Feneri o kadroyla 5ledigi yıllar. Şimdi ortada sebep yokken 50 oyuncu yiyen ve ezeli rakiplerinden 5 yiyen, oyun kimliği olmayan bir tdyi savunur hale geldik. Yonetim-taraftar-oyuncu olarak bu kadar yozlastigimiz yılları çok hatırlamam. En azından bu ucluden biri tepki gösterirdi. Galatasaray diye birşey kalmayacak bu gidisle
Paige, Arabistan’da rahat edemezZaha da geçerkten sıkıntı bi karakter, ne işin var yunanistanda git bir arap klübüne paranı al mis gibi, bizde 3-5 kuruş bonservis kazanırdık
Hagi dönemiydi üstad. Sadece Mertens değil, baktığımızda kameralar önünde Abdülkerim, Nelson, Kerem, Demirbay, Günay açık açık oynamadıkları zaman memnuniyetsizliğini belirtti. İşin komiği, bir sonraki maç ne kadar kötü olurlarsa olsunlar ilk 11de başlattı Okan. İçlerinde medya önünde isyan etmeyen Davinson, Zaha, Berkan oynatılmadı uzun süre, gönderilmek istendi. Sanırım Okan hoca medya önünde laf atanlardan korkuyor. Zaha, Davinson, Berkan ses etmedi diye gönderilmeye çalışılıyor/gönderiliyor. Gençleri hhiç saymıyorum bile. Sanırım bu yıldızları idare eden de Erden beymiş.*. hagi donemi idi yaniliyor muyum ? .
bir konuyu da eklemeyi unuttum ,yeri gelmisken senin nezninde belirteyim istedim ;
nacizane olarak ,hoca nin - elit tandansli yildizlari bold iyi idare ettigine katilmiyorum . mertens ciksa surat yapiyor, 2 mac yedek beklese neler olur tahmin edemiyorum . ayni sey ,^kimi maclarda cikmasi gerekirken saha da sabit tutulan icardi icin de gecerli . genel kaliteleri ve katkilarindan bagimsiz.
< - > zaha konusun da sos verdi hoca bu bariz goruldu .
hatirlarsak, bi ara yerlilerden de kerem yedek kalinca haberler cikmaya basladi, akabinde 11e dondu . hoca nin bu gibi durumlarda -ozellikle gecen sezondan bugune gelen surec- agirligini yitirdigini gozlemliyorum. bilmem katilir misin .
tum bunlar da goreceli elbette.
saygi ve selamlar .