William Carvalho‘nun Menajeri Galatasaray İçin İstanbul'da!

Çok temposuz bir adam.

2+1 gibi bir kontratla gelsin maksimum. Direkt 3 sene fazla olur.

Çok iyi oyuncu tam istediğimiz diyenlerde 1 video ile konusuyo video da skills videosu ha. Ben o şekilde diagne yi barça ya 50m ile satarım

GscimbomMobile
Hocam video ile inan alakasi yok Tr ligine bu tip adamlar uymaz uymuyor
Oynadigi takimlarin hepsi sistem takimlari sadece gorevini yapsa yeter bizde oyle olmuyor kosucak basacak top kapicak oyun kuracak nzonzide dunya sampiyonu takimdan gelmisti

istedigimiz turde olursa anlasma...dogru isim. bir kac baslikta ve transfer basliginda donem donem kendisinden bahsetmistim nacizane.

bu donem, orta saha ozelinde 3 isim dogru tipoloji ve profiller idi nazarimda.
gueye, carvalho, torreira.

gelirse, detayli nacizane bir kac sey karalamak isterim gozlem bazli . - gerek gorulurse.

nokta atisi bir profil. tipki pedro gibi.
Hocam biraz bahsetseniz iyi olur aslında.

Bu arkadaş alamadığımız antalyalı fernandodan kötümü yani ona razıydık herkes istiyordu olmadı ama bundanda kimse memnun değil, baktığım kadarıyla güçlü kuvvetli biraz melo tarzına benzettim ama demekki fernandodan kötü ki beğenilmiyor.

SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Antalyalı fernando da 1 milyon euro çıkış maddesi var.
Üstüne maaşı ve Kontrat süresi de çok uygun olacağı için risksiz bir transfer diye isteniyor.
Bu carvalho ise yaşı ve maliyeti göz önüne alınıp yetenekleriyle yoğurunca "içime sinmiyor"

O cagliaride oynayan pedro mu ne o da sinmiyor içime yanlış strateji transferleri.
Çok net kalite olmayan 30 yaşında sıradan adamlara 3 yıllık kontrat ve 2-3 milyon euro yıllık verilmesi mutlu etmiyor beni.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Keşke daha gencini bulabilseydik ama Pedro tamam. Hücumda inisiyatif kullanacak, çok yönlü bir oyuncu eksikliğini yıllardır çekiyoruz ve daha iyisini zor buluruz. Ancak hem ona, hem de bir başka 30 yaşında oyuncuya hatrı sayılır bonservis ve maaş vermek doğru planlama olmaz diye düşünüyorum...

Önde 9.5-10 numara gibi oynayacak Pedro' yu alıyorsak, diğer yönlerden kalitesi ne olursa olsun, 6 ve 8 için alınacak oyuncular konusunda dinamizmden taviz vermemek durumundayız...Mevkiisi farklı olsa da, sırf ismi var diye, en başından 'hantal' lığına vurgu yaptığım Maicon' un transfer edilmesine benzemesinden endişe ediyorum bu işin sonunun...

Onana (Florentino?)-Okay (6 ve stoper rotasyonu için)-Gedson-Pedro ideal bir planlama olurdu mesela...

adaylar arasında en olumsuz baktığım isim umarım bizim için gelmemiştir

Yanında dinamik, atletik, agresif bir oyuncu olursa Gedson gibi başarılı olur.

Pedro Carvalho orta sahasi yaparsak yol gecen hani olur, 8 no da oyniyan oyuncunun hayati kayar

Sergio Oliveira—William Carvalho
—————Joao Pedro————-

Enteresan bir üçlü. Rakibe top vermez. Atletizmden uzak. Okan’ın Başakşehir’de oynattığı takıma profil olarak çok yakın, Berkay-Aleksic-İrfan ile çıkıyordu hedef maçlarda. Bence her şekilde bu ligin çok üstünde bir ortasaha, bayağı bayağı “dominant“ bir takım olur. Ayrıca agresif de bir takım, bu oyuncular yavaş ama mücadeleci oyuncular. Bu şekilde kurtarabilir. Gelgelelim hiçbirini satamayız da. Profilden, kaliteden ziyade, yönetmin başarılı olmak için geleceği tehlikeye atmayacağız vs. söylemlerinin tersini yaptığını görüyorum. Yatırım yaptık 13. olduk, kaliteli oyuncular alalım şampiyon olalım mantığı var. İkisinin ortası olmalıydı.

Geri
Üst Alt