Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam video ile inan alakasi yok Tr ligine bu tip adamlar uymaz uymuyorÇok iyi oyuncu tam istediğimiz diyenlerde 1 video ile konusuyo video da skills videosu ha. Ben o şekilde diagne yi barça ya 50m ile satarım
GscimbomMobile
Hocam biraz bahsetseniz iyi olur aslında.istedigimiz turde olursa anlasma...dogru isim. bir kac baslikta ve transfer basliginda donem donem kendisinden bahsetmistim nacizane.
bu donem, orta saha ozelinde 3 isim dogru tipoloji ve profiller idi nazarimda.
gueye, carvalho, torreira.
gelirse, detayli nacizane bir kac sey karalamak isterim gozlem bazli . - gerek gorulurse.
nokta atisi bir profil. tipki pedro gibi.
Antalyalı fernando da 1 milyon euro çıkış maddesi var.Bu arkadaş alamadığımız antalyalı fernandodan kötümü yani ona razıydık herkes istiyordu olmadı ama bundanda kimse memnun değil, baktığım kadarıyla güçlü kuvvetli biraz melo tarzına benzettim ama demekki fernandodan kötü ki beğenilmiyor.
SM-A525F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya onu bırak yürü en güzel kadınlar konusuna geçelim bizÇok iyi oyuncu tam istediğimiz diyenlerde 1 video ile konusuyo video da skills videosu ha. Ben o şekilde diagne yi barça ya 50m ile satarım
GscimbomMobile