Üzeyir Tunç
Tecrübeli Üye
- 11 Temmuz 2010
- 5.924
- 1.933
- 2.248
Cevap: Wolverhampton Cana'ya talip
satın valla..
satın valla..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Meira, Lincoln, Keita, Elano gibi adamlar satılmışsa (futbolcu özelinde söylemiyorum, yönetimin yapabilitesi açısından), Cana'yı da satarlar mı satarlar hani. Üstüne birde: ''Hagi, sisteminde kendisine yer olmadığını söyledi'' diye eklediler mi, tadından yenmez.
9-10 vermezler bence. Taş çatlasa 7 milyon euro.
bu oyuncudan 1 kurus bile kar edilirse satilabilir ki dogru düzgün sempatim yok bu oyuncuya.
simdi tamam hirsli mirsli yürekten oynuyor diyeceksiniz.
Bu devirde ön liberolar b2b olmasi lazim böyle sadece defansif ( ki defansif anlamida baya yüksek kalir cana icin cünki defans sade faul yapmak degildir )
Top teknigi desen 0, geriden kanatlara yada orta alandaki oyunculara pas atarak pozisyon baslatma kabiliyetide 0 ( stoper oynuyor demeyin cünki liberö oynadigi zamanlarida gördük )
bir oyuncuya nerde olursa olsun ( ceza sahasi icinde ve disinda hic ayirt etmeksizin ) tekme-tokat, kayarak-bicerek, girerek herzaman takimini 10 kisi burakma riski bulunuyor ve nezaman rakip forvet ceza sahasina girdigi zaman aha simdi cana penalti yaptiracak diye yüregim agzima geliyor.
böyle bir oyuncudan 1kurus bile kar yapabilirsek bence direk satilmali.
ha cana neil gibi profesyonel fauller yapsa topu oyuna soka bilse birazda pas kabiliyeti olsa kar da edilse satilmamali derdim
bu oyuncudan 1 kurus bile kar edilirse satilabilir ki dogru düzgün sempatim yok bu oyuncuya.
Bu devirde ön liberolar b2b olmasi lazim böyle sadece defansif ( ki defansif anlamida baya yüksek kalir cana icin cünki defans sade faul yapmak degildir )
Top teknigi desen 0, geriden kanatlara yada orta alandaki oyunculara pas atarak pozisyon baslatma kabiliyetide 0 ( stoper oynuyor demeyin cünki liberö oynadigi zamanlarida gördük )
bir oyuncuya nerde olursa olsun ( ceza sahasi icinde ve disinda hic ayirt etmeksizin ) tekme-tokat, kayarak-bicerek, girerek herzaman takimini 10 kisi burakma riski bulunuyor ve nezaman rakip forvet ceza sahasina girdigi zaman aha simdi cana penalti yaptiracak diye yüregim agzima geliyor.
ha cana neil gibi profesyonel fauller yapsa topu oyuna soka bilse birazda pas kabiliyeti olsa kar da edilse satilmamali derdim
İbretlik analiz 4-4-2 dergisine gönderiyorum.

tamam bütün çürükleri ayıkladık, sistemi oturttuk sıra cana'yı göndermeye geldi, bu takımın sistemi cana'ya uygun hale getirilmeli arda'ya sabri'ye değil...
Cana gitmeden de bu adam alınır sıkma canını.
Kontenjan.
Kontenjan.
Cana için Fransa'dan teklif gelmiş. Satılabilirmiş.