Xavi mi Steven Gerrard mı ?

Cevap: Xavi mi Steven Gerrard mı ?

Ronaldo için demedim onun için söylediklerin doğru ama Messi de bundan 5 sene sonra Ronaldo kadar efsane olacaktır. :)

O yetenek yok bence. Bu bir hakaret değil. Ama ronaldo başka birşeydi. Belki istatistiki başarı olarak yakalayabilir. Kariyer olarak.

Ekşiden güzel bir alıntı ;

her izlediğimde futbolun bir kez daha muhteşem bir oyun olduğunu düşünmeme sebebiyet veren şahsiyet. sakatlanmasa geçtim messi'yi, küçük ronaldo'yu belkide lpele, maradona ile kıyaslanmayacak bir oyuncuydu. sakatlanmasına rağmen ;

fifa world player of the year: 1996, 1997, 2002

ballon d'or : 1997, 2002

almıştır ki dünya kupası tarihinin en golcü oyuncusudur. 1999 yılında henüz 23 yaşında iken inter'de sakatlanıp 3 sezonu boş geçmesine rağmen her babayiğidin harcı değildir bu başarılar.

her halde tüm futbol severlerin en merak ettiği soru ronaldo sakatlanmasa ne olurdu? olmalıdır.

ne zaman adını duysam içimde bir burukluk, bir iç sıkılması olur. belki başka bir dünyada o fenômeno

c.ronaldo'yu şu sözlük ortamında en çok savunan, seven insan evlatlarının başında gelen biri olarak şunu net biçimde söyleyebilirim ki, bu brezilyalı hayvan, c.ronaldo'yu bilmem neresinde çalkalayıp atar. hatta messi'yi, hatta zidane pele maradona'yı. evet bu kadar netim maradona'yı bile. bu adamın sahadaki performansı ve dominasyonu gibi bir durumu başka hiç bir zaman hiç bir futbolcuda görmedim, göremeyeceğimden de eminim.

dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusudur. her step overdan sonra sola kaçar fakat yine de kimse durduramaz.

O yetenek yok bence. Bu bir hakaret değil. Ama ronaldo başka birşeydi. Belki istatistiki başarı olarak yakalayabilir. Kariyer olarak.

Ekşiden güzel bir alıntı ;

Mevkileri itibariyle farklı türde aşmış yetenekleri var ikisininde. Böyle değerlendirmek daha doğru olur :)

Mevkileri itibariyle farklı türde aşmış yetenekleri var ikisininde. Böyle değerlendirmek daha doğru olur :)

Yok yok:) Bence kıyaslanmaz. Messi çok şanslı bir kere. Alt yapısı çok sağlam. Barca en iyi dönemlerinden birini yaşıyor. Arkasında Xavi-İniesta var. Ronaldo'nun kariyer tercihlerinde şansı hiç tutmadı. İntere gidişi falan. En iyi dönemlerinde çok uzun süre sakatlandı. Sahalara dönmesi mucizeyken o en iyi oyuncu ödülünü kazandı. Bende yeri çok ayrıdır. İkisini de hücum oyuncusu olarak değerlendirirsek, kıyaslayamam cidden. Adam geçme, estetik hareket vb. Bir neslin aklına hep Fenomen olarak kazındı o. Çıkacağını da pek sanmam:)

Adam saf yetenekti. Videoyu seyrettin mi?

Yok yok:) Bence kıyaslanmaz. Messi çok şanslı bir kere. Alt yapısı çok sağlam. Barca en iyi dönemlerinden birini yaşıyor. Arkasında Xavi-İniesta var. Ronaldo'nun kariyer tercihlerinde şansı hiç tutmadı. İntere gidişi falan. En iyi dönemlerinde çok uzun süre sakatlandı. Sahalara dönmesi mucizeyken o en iyi oyuncu ödülünü kazandı. Bende yeri çok ayrıdır. İkisini de hücum oyuncusu olarak değerlendirirsek, kıyaslayamam cidden. Adam geçme, estetik hareket vb. Bir neslin aklına hep Fenomen olarak kazındı o. Çıkacağını da pek sanmam:)

Adam saf yetenekti. Videoyu seyrettin mi?

Seyrettim. O zaman seni en hassas yerinden vurup soruyorum;

Del Piero mu Ronaldo mu? desem ne dersin :)

13669_331519410075_600105075_9985171_2543328_n.jpg

:eek:

Şüphesiz Gerrard çok iyi bir futbolcudan daha fazlası bence.

Xavi - İniesta - Messi

Gerrard - Torres - Arda

Rüyamda gördüm paylaşmak istedim :)

Xavi - İniesta - Messi

Gerrard - Torres - Arda

Rüyamda gördüm paylaşmak istedim :)

Güzel olur:) Bu arada zidane'ın ronaldo ile ilgili bir sözü aklıma geldi onu yazayım;

"Ronaldo rüyamda bile yapamayacağım hareketleri yapıyor."

Xavi tartışmasız profesyönel bir futbolcu ancak Steven Gerrard Daha iyi bence.

Gerrard Diyorum..

Birde Bu Ronaldo Brezilyalı olanmı Yoksa Cristano'mu :D

Aglamak istiyorum.

Aglamak istiyorum.

2000'li yılların en iyi 11'i seçilmiş;

...............................Buffon

Thuram........Cannavaro......Carvalho......Maldini

...........Zidane.........Gerrard........Figo

....Raul............................................Ronaldo

..........................İbrahimoviç

Ntvspor seçti onu..:)

Tek kelimeyle igrenc bir 11 olmus. Yarisi 2006'dan sonra yoktular zaten, Ibrahimovic, Carvalho gibi oyuncularin da yeri yok bence.

Tek kelimeyle igrenc bir 11 olmus. Yarisi 2006'dan sonra yoktular zaten, Ibrahimovic, Carvalho gibi oyuncularin da yeri yok bence.

İşte o kaybolmayan ve hala aynı çizgide olan adam da bu anklette tartışılıyor.

Ve sonuç karşısında ağlamak isteyenler oluyor :)

Al sana 2000'lerin en iyisi

----------------Buffon-------------------

----------Nesta--------Cannavaro--------

--Cafu-------------------------R.Carlos---

-----------Vieira-------Gerrard------------

---Beckham------------------Ronaldinho---

-------------Henry----Nistelrooy----------

ölümüne ulaaan ... :D

Gerrard topu Xavi'nin eline vermiş .

Geri