- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Cevap: Xavi mi Steven Gerrard mı ?
O yetenek yok bence. Bu bir hakaret değil. Ama ronaldo başka birşeydi. Belki istatistiki başarı olarak yakalayabilir. Kariyer olarak.
Ekşiden güzel bir alıntı ;
Ronaldo için demedim onun için söylediklerin doğru ama Messi de bundan 5 sene sonra Ronaldo kadar efsane olacaktır.![]()
O yetenek yok bence. Bu bir hakaret değil. Ama ronaldo başka birşeydi. Belki istatistiki başarı olarak yakalayabilir. Kariyer olarak.
Ekşiden güzel bir alıntı ;
her izlediğimde futbolun bir kez daha muhteşem bir oyun olduğunu düşünmeme sebebiyet veren şahsiyet. sakatlanmasa geçtim messi'yi, küçük ronaldo'yu belkide lpele, maradona ile kıyaslanmayacak bir oyuncuydu. sakatlanmasına rağmen ;
fifa world player of the year: 1996, 1997, 2002
ballon d'or : 1997, 2002
almıştır ki dünya kupası tarihinin en golcü oyuncusudur. 1999 yılında henüz 23 yaşında iken inter'de sakatlanıp 3 sezonu boş geçmesine rağmen her babayiğidin harcı değildir bu başarılar.
her halde tüm futbol severlerin en merak ettiği soru ronaldo sakatlanmasa ne olurdu? olmalıdır.
ne zaman adını duysam içimde bir burukluk, bir iç sıkılması olur. belki başka bir dünyada o fenômeno
c.ronaldo'yu şu sözlük ortamında en çok savunan, seven insan evlatlarının başında gelen biri olarak şunu net biçimde söyleyebilirim ki, bu brezilyalı hayvan, c.ronaldo'yu bilmem neresinde çalkalayıp atar. hatta messi'yi, hatta zidane pele maradona'yı. evet bu kadar netim maradona'yı bile. bu adamın sahadaki performansı ve dominasyonu gibi bir durumu başka hiç bir zaman hiç bir futbolcuda görmedim, göremeyeceğimden de eminim.
dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusudur. her step overdan sonra sola kaçar fakat yine de kimse durduramaz.